Internationale priser til SkiStars destinationer og hoteller: Vinder i to kategorier til World Ski Awards 2021

World Ski Awards. For sjette gang i World Ski Awards ni-årige historie får Åre prisen som “Sveriges bedste skisted”. Desuden vinder SkiStars hotel Radisson Blu Resort i Trysil i kategorien “Norges bedste skihotel”. Det skriver Skistar i en pressemeddelelse 17. januar 2022.

– For os har det højeste prioritet at kunne tilbyde mindeværdige fjeldoplevelser til vores gæster, og det starter med godt og varieret skiløb og kvalitet på alt fra indkvartering og mad til aktiviteter. Derfor betyder det meget for os at få denne anerkendelse (World Ski Awards) og tage sejren hjem i to kategorier. Mange tak til alle vores medarbejdere og dem, der har stemt på os. Det siger Stefan Sjöstrand, administrerende direktør og koncernchef for SkiStar.

Hvert år udpeger World Ski Awards vindere blandt førende hoteller, destinationer og rejsevirksomheder. Initiativet er globalt og skal fremhæve dem, der skiller sig ud inden for turisme via kvalitet og unikhed. Prisen har til formål at samle branchen og dermed inspirere til innovation, lokal vækst og gode fremtidsudsigter.

– At vi vinder for sjette gang, betyder naturligvis, at man føler sig lidt ekstra stolt sammen med alle medarbejdere og hele erhvervslivet i Åre. Det har været og er anderledes tider, men det er et tegn på, at mange sætter pris på alpint skiløb og den fantastiske oplevelse, som hele Åre står for. Sebastian Thomasson, destinationschef SkiStar Åre.

Norges bedste skihotel er Radisson Blu Resort i Trysil

Som den førende feriearrangør for Skandinavien er SkiStar gået fra kun at drive skianlæg om vinteren til aktiviteter året rundt både sommer og vinter. Et nyt forretningsområde siden 2021 er driften af hotellet, SkiStar Lodge & Hotel, hvor SkiStar driver Radisson Blu Resort og Radisson Blu Mountain Resort & Residences i Trysil sammen med SkiStar Lodge Alpin and Suites i Hemsedal og SkiStar Lodge Experium Lindvallen, Sälen. Den seneste tilføjelse er SkiStar Lodge Hundfjället, Sälen. Læs mere her.

World Ski Awards
Radisson Blu Resort Trysil. Foto: PR.

– At vi vinder for femte gang, gør mig meget stolt. På trods af udfordrende tider har alle vores medarbejdere kæmpet videre og gjort deres ypperste. Denne pris havde ikke været mulig uden deres indsats, og jeg er virkelig stolt af det, vi har formået at opnå sammen, så det føles ekstra stort at vinde denne gang, siger Maria Åhgren, General Manager i Radisson Blu Resort, Trysil.

Fakta om World Ski Awards

Den internationale pris blev lanceret i 2013 med det formål at hæve standarden i den alpine industri ved at anerkende de organisationer, der er førende inden for deres område. Bag prisen står World Ski Awards, som er en søsterorganisation til World Travel Awards.

Radisson Blu Resort Trysil er tidligere blevet nomineret ni gange og har vundet prisen fem gange. Åre har vundet prisen seks gange.

Læs mere om Sverige

Vil du læse mere om Sverige, så har vi skrevet andre ting, for eksempel her, hvor du kan læse om rejser til Sydsverige, og det har ikke noget med skiferie at gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.