Følg med på Atlas Obscuras virtuelle roadtrip

Virtuelt roadtrip i USA. Sommeren 2020 blev ikke den sommer, man kom ud på det store USA-roadtrip. Grænserne er stadig lukkede, og covid19-pandemien er i skrivende stund ikke i nærheden af at være slået ned. Slet ikke i USA, hvor der dagligt rapporteres om tusinder af nye tilfælde.

Hvornår vi igen kan rejse til USA står hen i det uvisse. Noget tyder på, at det tidligst bliver i 2021, men tingene kan heldigvis ændre sig til det bedre. Også på relativt kort tid. Men lige nu og her er rejser altså ikke mulige til USA.

Og selvom der måske kommer til at gå meget lang tid, er det aldrig for tidlitg at begynde at samle inspiration til den næste rejse. Heldigvis er mange amerikanske destinationer virkelig dygtige til at holde deres hjemmesider ajour med interessante artikler. Artikler, der for eksempel handler om, hvordan man kan genopdage New York City gennem tv-serier.

Virtuelt roadtrip i USA med Atlas Obscura

Man kan også tage med på Atlas Obscuras virtuelle roadtrip gennem alle USA’s stater. Roadtrippet er allerede begyndt, og i de næste måneder kommer der flere og flere stop på den virtuelle tur. Rejsen begyndte allerede for nogle uger siden med virtuelle stop i blandt andet Alaska, Washington, DC og Maine.

Atlas Obscura er en online guide til alverdens mere obskure seværdigheder. Nogle af de steder, er er udvalgt, er nu ikke så obskure eller skæve endda. For eksempel er sådan noget som Tivoli nævnt under de danske seværdigheder.

Tennessee Williams’ barndomshjem i byen Columbus i Mississippi kunne være et stop på Atlas Obscuras virtuelle roadtrip i USA.

Men ikke desto mindre er det nogle af USA’s mindre kendte seværdigheder, Atlas Obscura tager fat på. I hvert fald som udgangspunkt. Det kan godt være, at nogle af stederne er velkendte. For eksempel er der et indlæg om Louisianas sumpe, og de er velkendte for mange danske rejsende. Vi har også selv skrevet om dem. Det kan du læse her.

Rejsen er gået i gang

Du kan allerede nu finde links til en række sjove og skæve seværdigheder og steder på hjemmesiden her. Og så er det ellers bare om at tjekke ind en gang om ugen for at se nye stater og nye mærkværdighder langt op. Man kan evt. tilmelde sig nyhedsbrevet, så får man automatisk besked, når der er nyt på siden. Husk at notere alt det, du gerne vil se, når vi igen kan rejse til USA. Der er mange af stederne, man nemt kan komme til for eksempel på et ægte roadtrip og ikke et virtuelt et af slagsen.

Gammeldags diner i den lille by Culpeper i Virginia. Atlas Obscura har også guides til spisesteder og madvaner rundt omkring. Både i USA og resten af verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.