Vinterferietid er akvarietid

Vinterferie på Den Blå Planet. Vinterferien er i gang og Den Blå Planet, Danmarks Akvarium slår dørene op til et væld af spændende oplevelser, underholdning og masser af sjove aktiviteter for hele familien. Blandt de nye tiltag er blandt andet aftenåbent hver dag. Dertil kommer guidede ”Behind the Scenes” ture. Åbent fra lørdag den 12. februar til og med mandag den 28. februar 2022.

Efter et hårdt 2021, hvor Den Blå Planet med masser af opbakning fra danskerne og nogle ansvarlige politikere, der heldigvis reddede Danmarks nationalakvarium på målstregen, glæder Den Blå Planet sig til at byde masser af glade gæster i alle aldre velkommen. Det sker til vinterferie på Den Blå Planet, Nordens største akvarieunivers med hav- og vandmiljøer fra hele verden.

Som noget nyt har vi valgt at holde åbent hver dag til kl. 21:00. Dels for at vores gæster kan vælge at lægge deres besøg hen over hele dagen, og dels fordi vi gerne vil vise vores gæster hvor flot og stille, der er herude om aftenen, når der er mørkt uden for.” Det fortæller Jon Diderichsen, administrerende direktør på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium.

Længere åbningstider

De længere åbningstider har givet Den Blå Planet mulighed for at gøre noget, man aldrig har gjort før.

Hver aften kl. 18:00 åbner vi dørene til en ellers helt lukket og hemmelig del af akvariet. På turen ”Behind the Scenes på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium” guider vores passionerede formidlerede gæsterne gennem den store kælder og de mange teknikrum. Her er den store maskinpark, der holder alle vores tanke, akvarier og naturmiljøer kørende. På turen underholder formidlerne med sjove historier og anekdoter. Man kan også opleve vores helt eget koralopdræt og mange andre spændende ting.

Hver aften kl. 18:30 er der også en guidet tur om særudstillingen ”Havet for Længe siden”. Her fortæller akvariets dygtige formidlere om havets spændende historie, og gæsterne kommer helt tæt på nogle af fortidens mest spektakulære havdyr. Udstillingen indeholder nemlig helt unikke modeller i fuld størrelse af 10 af de vildeste fortidshavdyr, der fandtes for mange tusinde år siden.

Vinterferie på Den Blå Planet
Masser af store fisk på Den Blå Planet. Foto: PR.

Vinterferie på Den Blå Planet

Men Den Blå Planet har selvfølgelig ikke glemt alle børnene. Alle dage i vinterferien fra lørdag den 12.-28. februar 2022 er der åbent hos Den Blå Planets dygtige ansigtsmalere. Her kan alle blive malet som fx eksotiske havdyr eller havfruer. Børnene kan også selv være kreative i tegneværkstedet, ligesom der hver dag er børneteater-show for de mindre børn.

I løbet af dagen er der også spændende fodringer hos bl.a. piratfiskene, hammerhajerne, rokkerne og selvfølgelig hos havodderne Agnes, Mojoe, Riggs og Dixon. Endelig har køkkenchefen kreeret en lækker 3 retters menu, som kan nydes i restaurant Tang, hvor der også er lettere og mere børnevenlige retter på menukortet.

Praktisk info om vinterferie på Den Blå Planet

Alle fisk, dyr og mennesker på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium ser frem til at byde alle gæster velkommen til vinterferiefornøjelser i uge 7 og 8.

Åbningstider fra lørdag den 12. februar til mandag den 28. februar: Alle dage fra kl. 10:00 til 21:00.

Adresse: Jacob Fortlingsvej 1, 2770 Kastrup.

Billetter købes online på www.denblaaplanet.dk på forhånd, så er man sikker på, at der er plads, hurtig adgang til akvariet og samtidig er det billigere at købe billet online end i indgangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.