Vinter i Philadelphia

Hvis turen går til Philadelphia – the City of Brotherly Love – i den nærmeste fremtid, er der nogle særlige begivenheder, der er værd at lægge mærke til. Vinter i Philadelphia kan være kold og der kan være sne. Men det er bare med til at gøre begivenhederne endnu mere vinterlige.

Nytår i Philadelphia: Mummers Parade

Hvornår: 1. januar 2019

Hvis du fejrer nytår i Philadelphia, bør du ikke misse byens legendariske parade. Den hedder The Mummers Parade, og er Philadelphias nytårstradition, som har rødder flere hundrede år tilbage. Det gør den til den ældste folkefest i USA. Tusindvis af mennesker, eller mummers, strømmer ned ad gaderne i farverige kostumer, som det har taget hele året at kreere sammen med selve indøvningen af showet. Det store optog begynder klokken 9 ved byens rådhus og fortsætter sydpå ad Broad Street til Washington Avenue. Om eftermiddagen kan de spektakulære ‘the Fancy Brigades’ opleves ved Pennsylvania Convention Center, hvis man tilkøber en billet.

Vinter i Philadelphia er allerede i gang: Blue Cross RiverRink vinterfest

Hvornår: Nu og indtil 3. marts 2019

Kom til RiverRinks vinterfest og oplev udsigten til Delaware River, mens du står på skøjter ved Philadelphias ikoniske havnefront, Penn’s Landing. Udover at være Philadelphias største udendørs skøjtebane, byder skøjtebanen også på ren vintermagi med overdådige lys, udendørs hyggeområde med bål og varmekabiner, der indbyder til dejlige stunder med varme drikke og søde sager. Dette års vinterfest markerer desuden sit 25-års jubilæum med flere specialbegivenheder gennem hele sæsonen.

Vinter i Philadelphia
Vinter i Philadelphia: Winterfest. Foto: PR.
Vinter i Dilworth Park

Hvornår: Nu og indtil 24. februar 2019

Endnu en vinterattraktion der er lig med vinter i Philadelphia og som du ikke må gå glip af er skøjtebanen, Rothman Institute Ice Rink. Den ligger i Dilworth Park lige ved siden af byens rådhus. Besøgende kan, udover en tur på isen, opleve den charmerende vinterhave, Dilworth Park’s Wintergarden. Den lyser op i vintermørket med blinkende lyssætninger, vinterplanter og festlige dekorationer.

Find vej til vinter i Philadelphia
I vintersæsonen er den nemmeste måde at komme fra de nordiske lande til Philadelphia via stopover-ruterne med Air France, KLM og Delta, Lufthansa og British Airways. Fra den 21. maj til den 21. oktober flyver Icelandair uden mellemlandinger mellem Reykjavik og Philadelphia.

 

Er du allerede i New York City eller Washington DC? Det tager kun 1-1,5 time med tog fra New York City, og 2 timer fra Washington DC til Philadelphia. Book dine togbilletter til Philadelphia på Amtrak.com

 
Her kan du få inspiration til andre udflugter fra Washington DC og her har vi skrevet om skyskrabere i New York.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.