Her er de bedste alternative og prisvenlige oplevelser i New York City denne vinter

Vinter i New York. Skandinaver der rejser til NYC i januar og februar kan glæde sig over at være i byen, når priser på alt fra restauranter og attraktioner til teater og hoteller rammer årets mest overkommelige prisniveau.

En rejse til New York City i januar og februar byder på unikke oplevelser. Det gælder fra de bedste ’Kodak moments’, når skyskraberne indhylles i sne, til hygge foran pejsen på hotelværelset. Men også kortere køer til museerne, lettere adgang til toprestauranterne og andre bekvemmeligheder, som kendetegner vintersæsonen. Det kan besøgende drage fordel af de kommende måneder i NYC. Vinteren 2017 er den mest prisvenlige periode på året, og i de kommende måneder kan man drage fordel af de mange tilbud på restauranter, attraktioner, teater og gode priser på hoteller. Vi elsker vinter i New York.

Vinter i New York
Soho, Manhattan klædt i vinterdragt. Foto (c) Joe Buglewicz

Vinteren er et af de mest attraktive tidspunkter at holde prisvenlig ferie i New York City. Der er enestående oplevelser i alle fem bydele. Til de shoppeglade rejsende er det også nu, at byens butikker og shopping malls sænker priserne. Også flere nye shoppingmuligheder er skudt op det seneste år. Det gælder blandt andet CityPoint shops i Downtown Brooklyn samt Brookfield Place og Westfield World Trade Center. Begge i Lower Manhattan.

Du kan læse mere om vinteraktiviteter i New York her.

Alle billeder er fra www.nycgo.com. Coverbilledet forestiller Brooklyn Bridge og er taget af Julienne Schaer.

Artiklen er redigeret flere gange

Redigeret let foråret 2021: Artiklen er skrevet i 2017, og meget er sket siden. Men når det igen bliver muligt at rejse udenlands, er vi sikre på, at det meste af ovenstående om New York stadig vil være gyldigt for dem, der skal på rejse til byen om vinteren.

Redigeret sommer 2022: Det har nu heldigvis været muligt at rejse til USA i over et halvt år – og dermed også til New York. Om det er vinter eller sommer, forår eller efterår, der er altid fedt. Og uanset årstid kan man altid nyde byens skyskrabere. Mange af dem er faktisk ældre, end man tror. Se vores artikel om skyskrabere på Manhattan her.

1 Kommentar on “Her er de bedste alternative og prisvenlige oplevelser i New York City denne vinter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.