Californiske cocktails – lav dem hjemme

Vin fra Californien. Når vi nu ikke kan rejse til Californien og drikke forfriskende cocktails on location, er det da et lille plaster på såret med California Wine Institutes lille opskriftshæfte. Så kan man lave sine egne californiske cocktails hjemme.

Vin fra Californien er med rette kendt over hele verden. Det er selvfølgelig smag og behag som alt andet, men i blandt andet Napa Valley producerer man virkelig fine vine.

Nu udgiver California Wine Institute et lille opskriftshæfte med anvisninger til, hvordan man hjemme kan lave sine egne, lækre vin-cocktails. Så kan man nyde en drink mens man planlægger sit næste besøg på en af Californiens mange vingårde.

For at få hæftet skal man tilmelde sig California Wine Institutes nyhedsbrev. Så sender de efterfølgende det lille opskriftshæfte digitalt. Man kan selvfølgelig afmelde nyhedsbrevet igen, hvis det ikke har nogen interesse.

Og inden man bestiller opskrifterne, gengiver vi her en af dem. Så kan man da altid lige se, om det overhovedet er noget.

Strawberry Lemon Smash

Det her er en voksenudgave af en klassisk jordbærlimonade. Den har både en dejlig, sommeragtig smag og en supersmuk farve. Lav den selv derhjemme. Det er let, og den smager forfriskende og godt.

Ingredienser ud over vin fra Californien

  • 4-5 friske jordbær skåret i små terninger
  • 2 citronbåde
  • En halv dl lemonsirup, fx denne.
  • Vin med bobler
  • Is
  • Tynde skiver jordbær og citron til pynt

Pres saften fra citronbådene ned på bunden af et vinglas uden stilk. Tilsæt jordbærrene skåret i tern og mos dem godt.

Hæld citronsiruppen i og rør godt rundt, så det hele bliver blandet godt.

Hæld is i glasset og fyld det op med boblende vin fra Californien. Rør igen og pynt med en skive jordbær og en skive citron.

Vi elsker Californien og har skrevet flere indlæg om staten. Se for eksempel dette om besøg på Alcatraz ved San Francisco.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet om vin og andet interessant lige her. Så får du hæftet med opskrifter tilsendt. Foto (c) California Wine Institute.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.