Vesterbro i København er stadig hip

Det er ikke en nyhed, at den københavnske bydel Vesterbro er trendy og hip. Måske er det så velkendt, at Vesterbro er ved at blive uhip?

Uanset hvad, har Lonely Planet netop placeret Vesterbro på deres Top Ti over hippe bydele i verden. Her er Vesterbro i fornemt og trendy selskab med blandt andet The Triangle i Lissabon, Seongsu-dong i Seoul og Business Bay i Dubai.

Se hele Lonely Planets liste her.

Vi holder selv meget af bydelen. Selvom sommeren ganske vist er ved at gå på hæld (har den nogensiden være her?), vil vi i anledning af Lonely Planets artikel henvise til vores egen og lidt mere end et år gamle artikel om en del af bydelen, nemlig Sønder Boulevard.

Der er sket flere ting på det år, der er gået. Kost, som solgte økologiske måltider, man selv skulle tilberede eksisterer nemlig ikke længere. I stedet er der kommet en lille vinbar, Volatil. Og oppe ved Enghave Plads er det brune værtshus Enghave Kro blevet jævnet fuldstændig med jorden. Der er dog stadig brune værtshuse på Vesterbro. Blandt andet på hjørnet ned mod Litauens Plads og længere oppe af Boulevarden mod Halmtorvet.

Desuden er det store, grønne metrohegn blevet fjernet. Der er ved at blive anlagt et nyt, stort rekreativt område på striben, som i flere år har ligget gemt bag metrohegnet.

Læs artiklen her.

2 Kommentarer on “Vesterbro i København er stadig hip

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.