Veganske tacos i Vegas

Vegansk restaurant i Las Vegas. Nu kan veganere og vegetarer, der besøger Las Vegas, sætte tænderne i veganske tacos og andre udgaver af traditionelle mexicanske retter på den helt nye plantebaserede mexicanske restaurant Tacotarian, der slog dørene op i slutningen af august 2018.

Stjernen på menukortet er de klassiske tacos med et stort udvalg af vegansk fyld med forskellige marinader og krydderier, men der er også mulighed for at bestille både burritos, nachos og quesadillas. Samtidig kan den søde tand tilfredsstilles med et stort udvalg af desserter med vegansk is fra det lokale Nourish Creamery. Tacotarian er det nyeste tilbud til dem, der har ledt efter en vegansk restaurant i Las Vegas.

Tacotarian Lager

Tørsten kan slukkes med vin på glas, forskellige margaritas samt plantebaserede øl – herunder en særlig Tacotarian lager. Et sort, hvidt og blåt farvetema i kombination med specialfremstillede mexicanske møbler og fliser samt gamle mexicanske film projiceret op på væggene gør det nemt at drømme sig til Mexico.

Vegansk restaurant i Las Vegas med god plads

Tacotarian har 40 siddepladser, og der er derfor god plads til at sidde ned med sin mad. Restauranten ligger i det sydvestlige Las Vegas og har åbent hver dag kl. 11-22. Se mere på Tacotarians hjemmeside her.

Vi kan rigtig godt lide Las Vegas, og synes også virkelig godt om ideen med en vegansk restaurant. Hvis man vil gøre endnu mere for miljøet på sin rejse til Las Vegas, kan man booke sig ind på Wynn, der arbejder på at blive så bæredygtigt som muligt.

1 Kommentar on “Veganske tacos i Vegas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.