Valamar køber hotel Petersbühel

Valamar køber Hotel Petersbühel

Hotel Petersbühel. Kroatiens største turistvirksomhed opkøber hotel i Østrig.

Kroatiens største turistvirksomhed, Valamar, har opkøbt det 4-stjernede Hotel Petersbühel i Obertauern i Østrig. Valamar Riviera har længe været på udkig i området efter muligheder for hotelopkøb. Nu har de fundet et match i det 80-værelser store hotel centralt beliggende i Obertauern.

Hotel Petersbühel

Hotel Petersbühel er specialiseret i skirejser og forkæler de aktive gæster med alle de bekvemmeligheder, som et moderne, firestjernet hotel kan tilbyde. For eksempel komfortable værelser med betagende udsigt over de snedækkede Obertauern-bjerge, et spaområde på 420 kvadratmeter, fremragende service og uovertruffen mad. Efter overtagelsen bliver hotellet den 16. ejendom under mærket Valamar Hotels & Resorts og vil genåbne i slutningen af november som Valamar Obertauern Hotel 4*.

Opkøbet af det 4-stjernede Hotel Petersbühel i Østrig er et naturligt og logisk led i Valamars strategiske mål for den kommende periode, der inkluderer en ekspansion udenfor landets grænser.

Det siger Karin Gert Nielsen, Managing Director i Atlantic Link, der repræsenterer Valamar i Skandinavien og Finland. Hun tilføjer, at Østrig er en populær og vellidt destination indenfor skirejser. Hun siger også at besøgende fra de nordiske lande kan se frem til, at Hotel Petersbühel genåbner som Valamar Obertauern Hotel i slutningen af november.

Stor portefølje

Valamars portefølje omfatter 33 hoteller og resorts og 15 campingpladser fra Istria og Kvarner til Dubrovnik. Tilsammen beværter de cirka 57.000 gæster dagligt. Turistvirksomheden er en af Kroatiens absolut største med 6600 medarbejdere. I 2017 omsatte Valamar for 229 millioner euros (cirka 1,7 milliarder danske kroner) og havde over 80 millioner euros (cirka 600 millioner) i driftsresultat.

Store investeringer

Yderligere har Valamar reinvesteret mere end 550 millioner euros (omkring 4 milliarder danske kroner) i den kroatiske turisme. Det er primært foregået gennem opkøb og opgraderinger af egen portefølje. Investeringerne i 2017 og 2018 udgjorde 220 millioner euros (cirka 1,64 milliarder danske kroner). Selskabet har annonceret en ny investeringscyklus på mere end 100 millioner euros (cirka 750 millioner danske kroner) i 2019. Nøgleinvesteringsprojekter i den seneste periode omfatter det 4- og 5-stjernede hotel Valamar Collection Isabella Island Resort, det 4- og 5-stjernede Valamar Collection Girandella Resort samt det første Kinderhotel i porteføljen – det 5-stjernede Valamar Girandella Maro Suites, der åbnede i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.