The Huxley – nyt boutiquehotel i København

The Huxley i København. Efter en omfattende renovering slår The Huxley Copenhagen nu dørene op til et nyt boutiquehotel i en smuk bygning på Peder Skrams Gade i København.

Hotellet, som tidligere er kendt som Best Western Hotel City Copenhagen, drives af Eva Grimsehl og Claus Hegelund Bruun. The Huxley har den bedste placering i Københavns centrum. Og det ligger tæt på Kongens Nytorv og Nyhavn.

”The Huxley Copenhagen er en fantastisk gevinst for os og vores danske udbud. Med en placering, som er svær at slå, og et ejerpar, der har taget hotellet til et helt nyt niveau er vi overbeviste om at det bliver et eftertragtet hotel i København”. Det siger Johan Michelson, adm. direktør BWH Hotel Group Skandinavien.

Stor renovering forud for åbningen af The Huxley i København

Alle 81 værelser, inklusiv den smukke junior suite er blevet nænsomt renoveret. Det er sket i samarbejde med indretningsekspert Cristina Vising fra firmaet TA-DAA! Inspirationen er hentet fra det levende og smukke nærområde, hvor hotellet ligger. De vigtigste præmisser for renoveringen var dansk design, personlighed og funktionalitet, som får gæsterne til at føle sig hjemme i afslappede og luksuriøse omgivelser.

”Forvandlingen markerer en ny begyndelse for hotellet Best Western Hotel City Copenhagen. Det har det heddet siden 1955. I renoveringsperioden hvor hotellet har været lukket, valgte vi med store investeringer og hårdt slid at give hotellet et nyt liv, for at kunne tilgodese den rejsendes behov i 2021.” Det udtaler Eva Grimsehl og Claus Hegelund Bruun.

The Huxley Copenhagen har en fantastisk beliggenhed for rejsende som besøger København. Mange ønsker på deres københavnerbesøg at bo i et af byens smukkeste områder.

Hotellet er en del af BW Premier Collection. Læs mere om hotellet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.