Nye spisesteder i DC

Spisesteder i Washington DC. Sommeren 2018 byder på en lang række nye spisesteder i Washington, DC, som ellers ikke mangler gode spisesteder.

America Eats Tavern

Chefkok og James Beard Foundation Award-vinder José Andrés åbner endnu en restaurant i Washington, DC denne sommer. Restauranten America Eats Tavern er netop rykket ind i Georgetown der, hvor Old Glory holdt til før på M Street.

America Eats Tavern
3139 M Street NW,
Washington, DC 20007

Café-vinbar

DC’s nyeste fusionscafé-vinbar The Ministry, DC, åbner snart og lover internationalt inspireret bagværk, fancy toasts, småretter og deleretter. Det er Elisa Bennaton, der har åbnet café-vinbaren, og det er første gang, hun prøver kræfter med restaurationsverdenen.

The Ministry, DC
601 New Jersey Avenue NW
Washington DC, 20001

Le Diplomate Washington, DC
Den franske bistro Le Diplomate er ikke ny i DC, den har ligget der nogle år. Le Diplomate ligger i kvarteret omkring Logan Circle på 14. Street.
Sweet Sosumba

I Parkview-området lige nord for Howard University åbner Sweet Sosumba Jamaican Vegan Cafe med klassiske, veganske retter med jamaicansk twist. Cafeen har endnu ikke nogen hjemmeside, men kan findes på facebook.

Sweet Sosumba Jamaican Vegan Cafe
3501 Georgia Avenue NW Unit B
Washington DC, 20010

Flere spisesteder i Washington DC

Selvom DC ikke er specielt kendt for sine Tex-Mex restauranter, kaster Christ Svetlik sig alligevel ud i det og åbner sommeren 2018 en cantina med Texas-barbecue og andre Tex-Mex-retter. På Republic Cantina kan gæsterne få kolaches og morgenmadstacos om morgenen og klassiske fajitas og enchiladas til frokost og aften. Cantinaen, der ikke er åben endnu, kommer til at ligge ved Truxton Circle midt i byen.

Washington, DC’s nye område District Wharf er stedet, hvor nye spisesteder bliver ved med at poppe op. Det gælder blandt andet den populære donut-shop District Donut og den califoniske kæde Blue Bottle Coffee.

Nogle forsinkede åbninger kommer til at falde sammen med sommeren, så indbyggere og besøgende i DC kan også glæde sig over, at både den italienske restaurant Officina, rom-destilleriet Potomac Distilling Company, den middelhavsinspirerede bar La Vie og den belgiske bistro Florentijn også åbner på The Wharf nu.

The Wharf
735 Water Street, SW
Washington, DC 20024

Skal du på udflugt fra Washington, DC? Så se mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.