Fem sjove spisesteder i Fort Myers

Spisesteder i Fort Myers, Florida. I Florida-byen Fort Myers og på de omkringliggende øer er der et stort udvalg af gode restauranter i traditionel amerikansk dinerstil.

Skal det være lidt anderledes, findes der dog også en række sjove og særlige spisesteder i Fort Myers.

Cabbage Key

Man kan fx lægge vejen forbi Cabbage Key Inn på øen Cabbage Key. Her hænger tusindvis af dollarsedler ned fra loftet og på væggene. Alle restaurantens gæster kan præge udsmykningen ved at tape deres egen pengeseddel fast i loftet.

Peter’s German Ice Cream & Coffee Shop

Har man lyst til noget sødt, kan man besøge Peter’s German Ice Cream & Coffee Shop i Fort Myers Downtown, som er en tysk iscafé, hvor der serveres klassisk tysk bagværk som Bienenstich og pretzels. Man kan også få en Spaghetti Ice Cream Cup, hvor vaniljeis i tynde strenge gør det ud for spaghetti, mens jordbærsovs og hvide chokoladestykker skal ligne tomatsovs og revet ost.

Murder Mystery Dinner Train

Stiger man ombord på Murder Mystery Dinner Train, kan man nyde en delikat middag – mens man løser et mord. Murder Mystery Dinner Train er nemlig et interaktivt teaterstykke med afgang fra centrum af Fort Myers, og mens man spiser en femretters menu skal man løse en række gåder, interagere med skuespillere og finde spor, så man til sidst kan udpege den skyldige.

Cattyshack Café

Skal det være mere roligt, kan man tage på caféen Cattyshack Café i nabolaget Miromar Lakes syd for centrum. Caféen serverer god kaffe, men er især kendt for sine katte fra overfyldte dyrecentre i Fort Myers. Gæster kan i begrænset omfang klappe og lege med kattene. Forelsker man sig i et af de pelsede væsner, er det også mulighed for at ansøge om at adoptere kattene.

The Lodge

Når man trænger til en pause fra sol og strand, kan man besøge sportsbaren The Lodge i Fort Myers Downtown. Baren er nemlig indrettet med skitema, og billeder af de sneklædte Rocky Mountains pryder væggene. Der er sågar en miniature-skilift i loftet.

Situationen i Fort Myers i dag

Fort Myers blev meget slemt ramt af orkanen Ian i september 2022. Området er stadig under opbygning, nogle strande kan være lukkede og alt er ikke 100 procent, som det plejer i Fort Myers. Det sagt, kan byen dog stadig sagtens besøges. Læs mere her, hvor man løbende opdaterer.

Denne rejseinspiration er fra Related.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.