Space Needle, Seattle

Det 184 m høje tårn Space Needle i Seattle – The Emerald City – er byens mest kendte vartegn. Det er sjovt at besøge uanset vejret. Bedste udsigt får man naturligvis når det ikke regner. Det gør det i øvrigt tit i Seattle, men tårnet er altid fint at besøge.

Space Needle i Seattle
Udsigt fra Space Needle på en let skyet dag.
Udvendig elevator i Space Needle i Seattle

Tag den udvendige elevator op til observationsdækket i Space Needle i Seattle; elevatorturen er en attraktion i sig selv. Fra observationsdækket er der en strålende 360 graders udsigt over byen og mulighed for at se mere end 50 års billeder fra Seattle.

Man kan også tage særlige selfies, spadsere udvendigt på dækket (via virtual reality) og tjekke flere af Seattles seværdigheder ud. Du skal bruge særlige apps til nogle af aktiviteterne. Download dem og læs mere her.

Vi kom til ret hurtigt, da der ikke var travlt den dag, vi besøgte Space Needle i Seattle. Men i højsæsonen, når der kommer mange turister til byen, kan det være en god ide at booke billetter på forhånd.

Space Needle i Seattle
Space Needle er 184 m højt.

Tårnet blev bygget i 1962, da Seattle var vært for Verdensudstillingen. Entréen til Space Needle i Seattle kan købes online på forhånd her – ellers i Space Needle Center ved ankomst. Besøgende kan også spise i Space Needle i restauranten SkyCity, og med en reservation til restauranten er det gratis at besøge observationsdækket. Reservér på forhånd her.

Praktiske oplysninger

Adresse: 400 Broad St., Seattle, WA 98109

Åbningstider: 08.00 – 00.00 mandag til søndag, men tjek hjemmesiden for eventuelle ændringer.

Web 

Læs: Black Hole af Charles Burns

For Seattle-stemning se: Frasier, Grey’s Anatomy.

Space Needle i Seattle
Tag en tur med Seattles monorail efter besøget i Space Needle. Der er station lige ved tårnet. Se mere på monorails hjemmeside her

3 Kommentarer on “Space Needle, Seattle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.