Danskere kan rejse til Malta fra 1. juli

Sommerferie på Malta? På Udenrigsministeriets hjemmeside fremgår det, at danskere kan rejse til Malta fra 1. juli. Mange har dog fejlagtigt fået den opfattelse, at landet ikke kan besøges denne sommer. Og det ærgrer landets turistråd, Visit Malta.

I forbindelse med de nye rejsevejledninger offentliggjort torsdag den 25. juni har mange danskere fejlagtigt fået den opfattelse, at Malta er sidestillet med de øvrige såkaldte “orange” lande. Og dermed at alle ikke-nødvendige rejser til Malta frarådes frem til slutningen af august.

Sommerferie på Malta er absolut en mulighed

Det er dog ikke korrekt. Du kan godt holde sommerferie på Malta. Som det fremgår af Udenrigsministeriets hjemmeside her, bliver Malta et “gult land” fra 1. juli. Dermed havner landet i samme kategori som de mange andre europæiske rejsemål, danskerne kan besøge denne sommer.

At rejsevejledningen for Malta først ændres den 1. juli (modsat 27. juni for øvrige europæiske rejsemål) skyldes, at landets grænser og lufthavne først åbner den 1. juli. Der er ikke krav om karantæne ved ankomst.

Du skal til Malta for at opleve denne skønne strand, Ghajn Tuffieha Bay. Foto: PR.

Vi er kede af, hvis danskerne fejlagtigt har fået det indtryk, at de alligevel ikke kan besøge Malta denne sommer. Heldigvis er vores samarbejdspartnere på de danske rejsebureauer med til at udrede misforståelsen og sprede det glade budskab om, at danskere faktisk godt kan rejse til Malta allerede fra juli måned. Og vi glæder os meget til igen at byde danske turister velkomne, siger Carlo Micallef, Deputy CEO & Chief Marketing Officer hos Visit Malta, der er landets officielle turistråd.

Hos Folkeferie.dk, der er Danmarks største specialist i Malta-rejser, mærker man allerede, at danskerne har savnet solrige Malta.

Vi er superglade for, at vi kan sende gæster på ferie til Malta i juli og august. Og det er vores gæster også. Salget er gået forrygende, og vores første afgang den 11. juli er allerede udsolgt, siger Mikkel Mayner Lind, marketingchef i FolkeFerie.dk.

Malta besøges hvert år af over 40.000 danskere.

Læs mere om Malta og hvilke forhold der gælder for rejsende, der besøger Malta, her.

Du kan spise rigtig godt på Malta. Tjek vores artikel om Michelinrestauranter på Malta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.