Georgien åbner grænserne 1. juli

Sommerferie i Georgien. De georgiske myndigheder har meddelt, at grænserne åbner for udenlandske turister d. 1. juli. Det er gode nyheder for dem, der gerne vil opleve et endnu relativt uopdaget rejseland.

Tidspunktet er også godt, for det er nu, sommeren for alvor begynder i landet, der grænser op til både Rusland, Tyrkiet, Armenien og Aserbajdsjan.

Georgien byder dog på forskellige attraktioner og aktiviteter året rundt.

Sommerferie i Georgien og andre ferieforslag

· De bedste sommermåneder, hvis du er ude efter en badeferie er lige rundt om hjørnet. Sol, hav og bjerge? Så skal du tage sommerferie i Georgien i juli, august eller september.

· De måneder er også de bedste, hvis du er til bjergbestigning. Eller måske bare vandreture. Du kan i hvert fald klatre og vandre i bjerge, der ellers ikke er tilgængelige i juli, august, september og første halvdel af oktober. Herefter kommer der igen for meget sne til at det muligt.

· Er du på jagt efter traditioner? Så tag til Georgien i september og tidligt i oktober. Det er tiden for vinhøst og ikke mindst Rtveli. Rtveli er Georgiens traditionelle høstfest.

· Har du ikke mulighed for at rejse på sommerferie i Georgien, kan du stadig besøge Sortehavskysten i november. Måske ikke som badeferie, men det er den tid, georgierne høster mandariner i det område.

· Eller hvad med at fejre nytår i Georgiens hovedstad Tbilisi? Du kan også undersøge mulighederne for at booke en nytårsaften med en lokal, georgisk familie. Det foregår selvsagt i slutningen af december.

· Og herefter begynder sæsonen for ferier, der har sne som hovedoverskrift. Ski, snowboarding og så videre.

Læs mere hos Georgia Travel RSP team, som er et incomingbureau, der kan være behjælpelige med alle typer af ferie.

Du kan også tjekke de officielle turistmyndigheders hjemmeside her.

Husk også at få bøger med på sommerferie i Georgien. Du kan finde inspiration her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.