Ruths Hotel lancerer Rosé Gin : Smagen af sommer i Gammel Skagen

Sommer i Gammel Skagen. Den nødtvungne ”vinterpause” på Ruths Hotel gav både kokke og bartendere gnisten til at virkeliggøre idéen om at skabe en gin af højeste kvalitet. Selve formålet med at udvikle denne gin er at give en uovertruffen smagsoplevelse, der elegant komplimenterer sommer i Gammel Skagen. Og sommerstemningen. Og så passer den perfekt til en varm juli-dag på hotellets nærmest legendariske terrasse. Det skriver Ruths Hotel i dag i en pressemeddelelse.

– Det var et helt naturligt valg at give smagen nuancer fra naturen omkring Ruths Hotel, som eksempelvis vilde urter og blade fra de hybenroser, der vokser lige ude foran terrassen. Af andre ingredienser kan nævnes hyldeblomst, men også eksempelvis tang fra Skagen. For at sikre syre og aroma i verdensklasse er Japansk Yuzu tilført, og på ægte ”Ruths manér” er rosé champagne tilført til slut i destilleringen. Resultatet blev Ruths Rosé Gin. Det fortæller køkkenchef Jack Cramer.

Det har fra start været et krav, at alt skulle være af højeste kvalitet i forhold til fremstillingsproces og smagsnuancer. 

– Vores førstevalg var derfor at tage fat i de superdygtige og tilpas nørdede folk fra Njord Gin i Århus. Foruden at være internationalt anerkendt for deres produkter, så var der også et perfekt match. Både hvad angår tilgang og ambitionsniveau for projektet. Det er Njord Gin i Aarhus, der har stået for produktionen, og samarbejdet har været en absolut fornøjelse, tilføjer Jack Cramer. 

Lanceres i dag

Ruths Rosé Gin bliver lanceret i dag 1. juli 2021 til et eksklusivt lille event, der nærmest som en selvfølge bliver afholdt på terrassen foran Ruths Hotel. Den nye gin indgår herefter som en fast ingrediens på cocktailkortet hele sommeren. Det er desuden muligt at købe sit eget nummererede eksemplar med hjem, hvorved den indkapslede sommerstemning kan nydes året rundt. 

 – Vi forventer en travl sommer med højt humør igen i år. Vores nye gin kommer helt sikkert til at passe perfekt til omgivelserne, og den interesse der allerede nu har været tyder på, at vores unikke gin-cocktails bliver sommerens store hit, fortæller Adm. dir. Tom Boye, Ruths Hotel.

– Jeg er faktisk allerede nu overbevist om, at Ruths Rosé Gin for manges vedkommende vil være indbegrebet af sommeren 2021, når vi er kommet på den anden side. Vi er både stolte og begejstrede for smagen. Og vi ser frem til at dele smagsoplevelsen med vores gæster hele sommeren. 

Se mere om Ruths Hotel her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.