Fantastiske forhold til forårsskiløb i Zillertal

Skiferie om foråret i Zillertal. Solen lokker, og hvor kan du nyde foråret bedre end på skipisterne i Zillertal! Ved solskinsskiløb i Zillertal i Tyrol kommer det enestående panorama over de mange bjerge på over 3.000 meters højde til sin fulde ret. Snehvide bjergtinder, strålende blå himmel og de bedst præparerede pister kombineret med den behageligt varme forårssol. Dette er en perfekt skiferie i Zillertal. Det skriver Zillertal Tourismus GmbH i en pressemeddelelse.

Kan man begynde sæsonen på en skønnere måde end med en skiferie om foråret i Zillertal? Kør de første sving på de perfekt præparerede pister allerede før solopgang ved Early Bird-skiløb. Slap derefter af på solterrassen ved en af Zillertals mange bjerghytter i en blanding af landlig og moderne stil, hvor du kan nyde kulinariske specialiteter.

For vintersportentusiaster er der om vinteren i Zillertal 542 km perfekt præparerede pister, 180 liftanlæg og 80 hytter i skiområderne Spieljoch-Hochfügen-Hochzillertal, i Zillertal Arena Zell-Gerlos, i Mountopolis (Ahorn og Penken) i Mayrhofen eller i skiområdet Ski & Gletscherwelt Zillertal 3.000 i Tux. Du får snesikkerhed til langt ind i april i skiområderne i Zillertal takket være den høje beliggenhed. Samtidig har Hintertuxer gletsjeren åbent for skiløb og snowboarding 365 dage om året og er det eneste helårsskiområde i Østrig. Zillertal er med andre ord perfekt til skiferie om foråret.

Skiferie om foråret i Zillertal
Perfekt solskin i Zillertal. Foto: PR.

Forårsskiløb á la carte

Foråret er den årstid, der trækker solhungrende skiløbere ud på pisterne, og livsnydere kan ikke blot nyde sneen i Zillertal- og Tux-Alperne, men også slikke solskin. Midt i dette fabelagtige bjergpanorama kan du slappe af i en liggestol ved behagelige temperaturer, lade solen skinne på maven og lade dig forkæle med lokale specialiteter. Gastronomisk interesserede bliver kulinarisk fuldt tilfredsstillet af de lokale lækkerbiskener i Zillertal. Lokale retter eller gourmet-kreationer med international flair. Det smager du kun her, i Zillertal!

Mange valgmuligheder for ski og afslapning

Når forårsdagene bliver længere, er det perfekt at kombinere de enestående oplevelser på pisten med et parti golf eller en afslappende forårsvandretur. Morgenmennesker kan i april tage enestående indtryk med hjem fra Hintertuxer gletsjeren. Den 6., 20. og 27. april 2022 er det nemlig muligt at tage med på en ledsaget Early Bird-skitur. Her fører eksperter dig til de smukkeste steder. Samtidig fortæller de en masse om gletsjeren. Igen i år finder den såkaldte Dutchweek sted i Gerlos fra den 26. marts til den 2. april 2022 med et omfangsrigt program og kendte kunstnere. De skal nok sørge for en uforglemmelig sæsonafslutning. Den 9. april 2022 finder det traditionelle skiløb, hvor deltagere kører storslalom i grupper på tre forbundet ved reb, igen sted i Hochfügen til afslutning af vintersæsonen. I Mountopolis (Ahorn og Penken i Mayrhofen) kan du om foråret stadig tage på en hyggelig vintervandretur. Du kan også opleve en hurtig kælketur i Zillertal bjergene. Og derefter selvfølgelig koble fra og slappe af med noget wellness. Det hører simpelthen med til en perfekt skiferie i Zillertal i Tyrol!

Læs mere om Zillertal her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.