Nu begynder skisæsonen i Val Gardena

Skiferie i Val Gardena. Selvom skisæsonen nu endelig bliver skudt i gang i Dolomitterne, er det noget usikkert, om man overhovedet kan rejse. Men ikke desto mindre, så er det nu, der bliver åbnet for pisterne.

Efter flere ugers ventetid kan Val Gardena annoncere, at skisæsonen starter den 18. januar 2021. Val Gardena ligger i det nordlige Italien. Nærmere bestemt i Dolomitterne i Sydtyrol. Stedet er både en attraktion om sommeren og om vinteren.

Val Gardena har i de seneste måneder arbejdet hårdt for at garantere de bedst mulige betingelser for at stå på ski. Vel at mærke blandt Dolomitternes smukkeste bjerge. Området har også udviklet alle de nødvendige foranstaltninger til at beskytte gæsternes helbred, så der kan stås på ski under sikre rammer.

Der har været tungt snefald

Tunge snefald velsignede området på det helt rigtige tidspunkt og efterlod dalen med perfekt præparerede skråninger dækket af frisk sne. Og det er særligt god timing for Val Gardena. Det er nemlig i år, at de kan annoncere årets nyhed. Det er Den sorte skråning “La Ria” i Dantercepies i Selva Val Gardena. Perfekt til skiferie i Val Gardena.

Alting er klar. Luften oser af energi og entusiasme og områdets borgere og medarbejdere har arbejdet længe med at frigøre sin energi ved at stå på ski i Val Gardena på de forbløffende 178 km skråninger omgivet af natur. Pisterne består desuden af ‘The Legendary 8’, de historiske pister i Val Gardena.

Der er intet bedre end at udforske uberørt natur, dyrke sport og trække en dyb indånding af ren og skarp bjergluft. Alt imens man respekterer de eksisterende regler, selvfølgelig. Skiløb er en solosport – en som kan dyrkes tæt på (men ikke for tæt) mennesker, vi holder af, hvad enten det er familie eller venner. De få øjeblikke med kontakt med enkeltpersoner uden for din boble styres af det lokale personale i overensstemmelse med deres procedurer for at sikre, at alt hvad du skal tænke på er at vælge dagens hældning.

Mere om Val Gardena om vinteren her. Og her kan du læse mere on Den Sorte Skråning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.