Sejl i fodsporene på Alexander Skarsgård og resten af Succession-castet langs den norske kyst

Sidste sæson af Succession. Mandag den 27. marts 2023 var der premiere på den fjerde og sidste sæson af HBO-hitserien Succession. Serien, som bl.a. har den svenske skuespillerstjerne Alexander Skarsgård på rollelisten som tech-iværksætteren Lukas Matsson. Serien, som følger den ultrarige Roy-familie, foregår denne gang delvist langs den norske kyst.

Til Entertainment Weekly fortæller Skarsgård om at filme sidste sæson af Succession i Norge:

”Vi optog oppe blandt fjordene, oppe i bjergene – det var spektakulært smukt. […] Selvfølgelig er min karakter svensk, men det er et naboland, og det var ret fedt at forlade New York og optage et sted, der er mere Mattsons hjemmebane.”

Vil man selv opleve det naturskønne landskab, kan man nemt komme dertil på et af Havila Kystrutens skibe. Havila Kystruten sejler mellem Bergen og Kirkenes, og det er på rutens sydlige del man kan opleve kulisserne fra sidste sæson af Succession. På rutens første lange stop i Ålesund kan man nemlig både opleve UNESCO-verdensarven Geirangerfjord, Romsdalsfjorden og den spektakulære bro på Atlanterhavsvejen, som alle indgår i den nye sæson.

Sidste sæson af Succession
Udsigt over Sunnylvsfjorden fjorden og det berømte “Syv Søstre”-vandfald, som man finder nær i det vestlige Norge. Foto: PR.

Om Havila Kystruten

Havila Kystruten tilbyder krydstogter langs verdens smukkeste kystrejse mellem Bergen og Kirkenes. Flåden består af fire identiske skibe, hvoraf to er i drift allerede.

Havila Kystruten har nye, miljøvenlige skibe med store kahytter samt madkoncept og indretning inspireret af den norske kyst. Skibene er designet, så passagererne kan opleve mest muligt af den omkringliggende natur, med hensyn til vejrets og årstidernes skiften.

Sidste sæson af Succession

Skibene er plug in-hybrider og har verdens største batteri på et passagerskib. Skibene kan sejle lydløst og emissionsfrit ind og ud af havne, gennem verdensarvsfjorde og i sårbar natur.

Havila Kystruten har hovedkontor i Fosnavåg på Sunnmøre, som er hjemsted til familien Sævik, der grundlagde selskabet og fortsat er majoritetsejer.

Læs mere om Havila Kystruten her. Inspiration fra Related.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.