Boulder City til Las Vegas

Shuttlebus fra Las Vegas. Nu lancerer National Park Express en ekspresshuttle mellem Boulder City og Las Vegas. De to byer ligger begge i staten Nevada, og der er cirka en halv times kørsel mellem dem. Boulder City skal altså ikke forveksles med byen Boulder, der ligger i staten Colorado.

Mange seværdigheder i Boulder City

Den nye shuttlebus fra Las Vegas til Boulder City kører flere gange dagligt. Den vil gøre det lettere for besøgende i Las Vegas at komme til de mange attraktioner, der er i Boulder City. Det gælder blandt andet Black Canyon River Adventures, Lake Mead Cruises, Flightlinez ziplines i Bootleg Canyon og Desert Adventures Kayak-ture.

Shuttlebussen fra Las Vegas gør det også muligt for gæster i Vegas at besøge Hoover Dam på egen hånd. Hvis de da ikke bare vil nyde Boulder Citys historiske område med cafeer, museer, antikvitetsbutikker og meget mere.

Shuttlebus fra Las Vegas er nem og bekvem

Besøgende i Las Vegas er i forvejen meget tæt på de mange muligheder, der er i Boulder City. Men indtil videre, har der ikke rigtigt været nogen nem og bekvem måde at komme frem og tilbage på. Nu kan de komme til Boulder City fra Las Vegas uden at skulle køre selv. Internationale gæster er desuden tit på udkig efter fleksible ture frem for dem, der ligger helt fast.

Det siger David Huang, der er chef i det firma, der arrangerer den nye shuttelbus fra Las Vegas i en pressemeddelelse fra d. 18. marts 2019.

Priser

Ekspresshuttlebussen sælger billetter, der begynder på 25 USD pr. person for en returbillet fra Las Vegas til Boulder City. Bussen kører flere gange dagligt. Det vil også være muligt at købe billetter, så man kan overnatte i Boulder City og returnere til Las Vegas på et senere tidspunkt. Vil du vide mere om, hvad Boulder City har at tilbyde, så læs mere her.

Vil du vide mere om aktiviteter og hoteller i Las Vegas, kan du læse om Hot Yoga her eller om det bæredygtige hotel Wynn i Las Vegas her.

2 Kommentarer on “Boulder City til Las Vegas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.