De seks bedste strandhoteller i Charleston, South Carolina

Bedste strandhoteller i Charleston. Charleston, South Carolina, er en hot by om sommeren med en gennemsnitstemperatur på 30 grader og meget høj luftfugtighed.  Heldigvis er byen omgivet af strande, og her er noget for enhver smag. Begynd med at finde ud af, hvilken smag du har, når det gælder strande, badehoteller og underholdningsmuligheder.

Det kan du for eksempel gøre her, hvor byens forskellige strande er beskrevet detaljeret. Når du er klar til et ophold ved Charlestons kyst er det næste skridt at kigge på nogle af de bedste hoteller! Her er en liste over seks af de bedste Charleston-hoteller.

Strandhoteller i Charleston
The Cottages on Charleston Harbor (c) charlestonly.com.
The Cottages on Charleston Harbor

The Cottages on Charleston Harbor er kåret som et af magasinet Southern Livings favoritsteder i Charleston. Hver cottage har dagligstue, fuldt udstyret køkken, veranda og to soveværelser. Og så ligger The Cottages on Charleston Harbor kun få skridt fra vandet. Fristet? Så læs mere og book dit ophold her.

Strandhoteller i Charleston
The Beach Club At Charleston Harbor Resort & Marina foto (c) charlestonly.com.
The Beach Club

The Beach Club i Charleston fik i 2016 en udmærkelse fra Fodor Guides, nemlig som et af verdens bedste hoteller. Det er også et af de bedste strandhoteller i Charleston. Her er da også skønt med flere swimmingpools, privat strand, marina og smukke værelser. Du kan selv læse mere om hotellet her, hvor du også kan booke, hvis The Beach Club skal være rammen om din næste badeferie.

Strandhoteller i Charleston
Kiawah Island Golf Resort ved Charleston, South Carolina. Foto (c) charlestonly.com.
Kiawah Island Golf Resort

Holder du af at holde ferie i afslappede og smukke naturomgivelser og er golf samtidig noget af det, du godt kan lide at bruge ferien på, skulle du kigge på Kiawah Island Golf Resort. Det anerkendte rejsemagasin Condé Nast elsker resortet og har kaldt placeringen en af de mest uspolerede i Nordamerika. Kiawah Island Golf Resort har en helt naturlig plads her på vores liste over strandhoteller i Charleston.

Strandhoteller i Charleston
Seaside Inn i Charleston, South Carolina. Foto (c) charlestonly.com.
Seaside Inn

Seaside Inn er netop blevet renoveret og ligger få skridt fra stranden på Isle of Palms, Palmeøen. Der ligger flere gode restauranter i nærheden af hotellet. Læs mere om hotellet her.

Strandhoteller i Charleston
Tides Folly Beach i Charleston, South Carolina. Foto (c) charlestonly.com
Tides Folly Beach

Selvom det kan være varmt at være på sightseeing i Charleston om sommeren, er der nu alligevel noget rart ved at bo centralt. Og det gør du på Tides Folly Beach med den fine, hvide sandstrand – så er der ikke så langt til de mange seværdigheder i Charleston.

Strandhoteller i Charleston
Wild Dunes Resort i Charleston, South Carolina. Foto (c) charlestonly.com.
Wild Dunes Resort

Et rigtigt familieparadis tæt på stranden med masser af forskellige aktiviteter, spa-afdeling og gode faciliteter. Wild Dunes Resort ligger også på Isle of Palms, og du kan tjekke det ud her og se, hvad det koster for et værelse. Et skønt familiehotel blandt de bedste strandhoteller i Charleston.

Charleston i South Carolina er også fyldt med historiske bygninger, museer og andre seværdigheder. Blandt andet var det her, den amerikanske borgerkrig begyndte. Det kan du læse mere om i vores tidligere indlæg om Fort Sumter her.

Skrevet med inspiration fra Charleston CVB, hvorfra også billederne stammer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.