Satchmo Summerfest i New Orleans

Satchmo Summerfest i New Orleans. Det er tre dage med jazzmusik fra morgen til aften, når man fejrer bysbarnet Louis “Satchmo” Armstrong ved denne årlige Satchmo Summerfest i French Quarter.

Jazz og New Orleans hører uløseligt sammen. Og selvom byen har jazz på programmet på daglig basis og desuden også har en årlig jazzfestival om foråret, er der rig mulighed for at høre jazz under Satchmo Summerfest, som bliver holdt hver sommer.

Sommerfesten hylder den legendariske jazzmusiker Louis “Satchmo” Armstrong, som var født og opvokset i New Orleans og kendt over hele verden.

Satchmo Summerfest i New Orleans
Der er fest i gaden under festivalen i New Orleans, Louisiana. Foto (c) Satchmo Summerfest

Festivalen bliver i 2018 afholdt fra 3. til 5. august med et stort program på New Orleans Jazz Museum. Her er der ud over livemusik også mad, drikkevarer og særlige forelæsninger om jazzmusik og kulturen omkring jazzmusikken.

Satchmo Summerfest i New Orleans på sommerferien

Hvis man alligevel er på en hed sommerferie i New Orleans omkring dagene med Satchmo Summerfest, er det værd at tjekke programmet og se, om der er noget, man skulle have lyst til at opleve. Program og meget andet kan tjekkes på festivalens officielle hjemmeside her.

Satchmo Summerfest i New Orleans
Der kan købes billetter til arrangementerne ved New Orleans Jazz Museum. Foto (c) Satchmo Summerfest

Mangler du et sted at bo i New Orleans, kan vi anbefale Dauphine Orleans Hotel. Vi har også skrevet om hjemsøgte New Orleans, og det kan du læse her. Og når du nu alligevel står og planlægger en tur til New Orleans, så se mere her om alle de ting, som du bare SKAL se! Og så kan vi fortælle, at sommerfesten for Louis Armstrongs ære i 2019 foregår 2. – 4. august.

Satchmo Summerfest i New Orleans
Mad er også en del af enhver fest eller festival i New Orleans. Foto (c) Satchmo Summerfest.

Indlægget er redigeret d. 26. marts 2019 med nye links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.