Hotel: Sapphire Falls Resort, Orlando

Sapphire Falls Resort i Orlando. Fine, rummelige værelser, dejligt poolområde, serviceminded personale og en fin beliggenhed. Det er ord, der nemt kan sættes på Sapphire Falls Resort i Orlando. Men alt er naturligvis relativt, for hvad der for eksempel er centralt for den ene, er ikke nødvendigvis centralt for den anden. Og Orlando er en stor by. Men uanset hvad, er det et flot, nyere resort.

Orlando, som ligger midt i Florida, er kendt først og fremmest for sine forlystelsesparker. Her kommer Disney og Universal ind som de mest kendte og formentlig også dem, flest gæster kommer for at besøge. Byen rummer dog også andre, mindre forlystelsesparker med vandlande, pariserhjul og andet. Disse er typisk noget billigere og noget mindre fyldte end de kendte parker.

Central beliggenhed, hvis I går efter Universals forlystelsesparker

Sapphire Falls Resort ligger virkelig centralt, hvis det er Universals parker, I helst vil besøge. Det er Universal, der har The Wizarding World of Harry Potter for eksempel. Fra resortet kan man enten spadsere til Universal ad et sindrigt stisystem, tage en shuttlebus eller en vandbus. De er i drift stort set hele dagen og aftenen med. Skal man til en af Disneys forlystelsesparker, er det med for eksempel taxa eller Uber. Eller ens egen bil selvfølgelig. Derfor anbefaler vi resortet til dem, der helst vil besøge Universal. Er det Disney, der står øverst på ønskeseddelen, skal man altså regne med at bruge noget tid på transport. Og Orlando er som sagt en ret stor by – og der kan være en del trafik.

Universal i Orlando, Florida.

Værelserne

Vi boede på et fint dobbeltværelse på 7. etage. Ganske vist med udsigt til en lidt kedelig bagindgang til hotellet, men vi kunne også se en have og en masse grønt. Der var ikke noget larm fra poolområdet eller andet, så på den måde lå værelset godt. Vi rejste med nogen, som fik værelser i stueetagen ud til poolområdet, og det havde været lidt støjende. Værelserne er udstyrede med flotte, nye badeværelser, toiletsager, hårtørrer, strygebræt, strygejern, bankboks, kaffemaskine og kapsler til maskinen, køleskab og et stort fladskærms-tv. Der er mineralvand på værelset, men bemærk, at det ikke er til fri afbenyttelse. Drikker du mineralvandet på værelset, kommer det på din slutregning. Sengene var dejlige, sengetøjet rent og køligt og værelsets aircondition fungerede upåklageligt. Der er gratis WiFi på værelset og hotellet i det hele taget, når man er tjekket ind.

Sapphire Falls Resort
Vores dobbeltværelse på resortet var holdt i de lidt maritime toner.

Mad og drikke på Sapphire Falls Resort

Der er ok mulighed for både at få noget at spise og drikke på resortet. Når vi skriver ok, er det fordi udvalget af restauranter ikke ligefrem var prangende. Morgenmad kunne vi spise i restauranten Amatista, som også har åbent til frokost og middag, men morgenmad var ikke inkluderet i værelset. Det skal man derfor selvfølgelig betale for. Ellers kunne vi få kaffe, frugt, nødder, vand, småretter m.v. i New Dutch Trading Co., som er lidt a la Starbucks. Hverken restauranten eller kaffebaren er billige muligheder, men der ligger ikke andet i umiddelbar nærhed af hotellet. Det vi spise de forskellige steder var glimrende, men lidt pebret i prisen. Strong Water Tavern, der åbner omkring kl. 16.00 har gode tapas-retter og gode drinks, men igen, det koster!

Kan man nøjes med en kop kaffe til morgenmad, kan man gratis lave sig en god kop på kaffemaskinen på værelset.

Poolområdet med mere

Sapphire Falls Resort har som nævnt et flot og stort poolområde. Her er plaskeområde for småbørn, vandrutsjebane, fitness, forskellige lege og aktiviteter og meget andet. Vi fik ikke prøvet hverken det ene eller det andet, men skønt så det ud. Tjek selv billederne her, hvor du også kan reservere et værelse. Resortet ligger under en halv times kørsel fra den internationale lufthavn i Orlando. Området, som resortet ligger i, består af andre hoteller (og Universal forlystelsesparken). Skal du shoppe, må du ud på en lidt længere køretur, enten i egen lejebil eller med taxa/Uber. Downtown Orlando er også ganske sjovt og interessant, men kan næppe bære mere end en halv dags oplevelser – afhængigt af, naturligvis, hvad man er til. Men du kan for eksempel finde et fint kunstnerdistrikt med gallerier, cafeer og ikke mindst det flotte og nybyggede Performing Arts Center Dr. Phillips Center. Downtown Orlando ligger en i hvert fald et kvarters kørsel fra resortet, længere tid, hvis der er meget trafik.

Alt i alt var vi rigtig glade for at bo på Sapphire Falls Resort. Der var rent og pænt og værelserne var virkelig gode. Det er nemt at komme rundt med enten det ene eller det andet transportmiddel, men det irriterede os, at vi ikke engang kunne gå hen til for eksempel et supermarked eller en restaurant, der ikke lå på et hotel.

Vi har tidligere skrevet om Orlando, for eksempel her, hvor det ganske vist er Miami, der er overskriften. Det handler om Michelinguiden, der for første gang i år (2022), har uddelt stjerner i Orlando, Miami og Tampa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.