Rudersdal museer er åbne igen

Rudersdal Museer slog endelige dørene op for publikum d. 2. juni 2020 efter en lang nedlukning på grund af covid-19.

Rudersdal Museer har under den lange nedlukning bestræbt sig på at holde historien levende og holde kontakten gennem gode historier og billeder på Facebook og museernes hjemmeside.

Men nu sker det endelig: Mothsgården, Vedbækfundene og Historiske Arkiv åbner igen! Det fortæller museerne i en pressemeddelelse fra d. 29. maj 2020.

På museerne glæder de sig meget til atter at gæster velkommen: stamgæsterne, de ældre gæster, de unge gæster, de små gæster og de helt nye gæster.

Museerne følger selvfølgelig sundhedsstyrelsen retningslinjer og vejleder med skiltning udenfor og indenfor og guider dig igennem fra indgang til udgang. Selvfølgelig vil de glade museumsværter og -værtinder tage imod, og give dig al den information, du behøver. Læs mere om corona-forholdsreglerne på Rudersdal Museers hjemmeside, hvor du også kan se museernes åbningstider.

Spændende sommerferieaktiviteter venter forude for både børn og voksne.

Glem alt om at rejse til eksotiske lande! Rudersdal er fuld af gode historier og skønne steder. Find Rudersdals kulturskatte med Rudersdal Museers sommerkonkurrence i hånden, hyg dig med familien på Mothsgården, eller tag til jægerstenalderen på Vedbækfundene. Rudersdal museer har gjort klar til en sjov sommerferie for hele familien. I kan skyde et vildsvin, se skeletter, gå på stylter, tegne historien, tage på stjerneløb med spændende udfordringer, vinde en flot kurv fuld af lækkerier, spise is og drikke kaffe. Museet har noget for alle. Er det regnvejr, kan man gå på opdagelse i udstillingerne.

Rudersdal Museer byder hjertelig velkommen tilbage. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.