Romantisk getaway på Tenerife

Romantisk hotel på Tenerife. Hotellet Landmar Playa La Arena på Tenerife er ideelt til en romantisk getaway. Her får hotellets Platinum Club gæster ekstra forkælelse under deres ophold, inkl. infinity pool og særlige gastronomiske oplevelser. Par kan også tage på cocktailkursus eller privat bådtur. Desuden ligger et af verdens bedste stjernekiggerområder kun 30 km fra hotellet.

Er man på udkig efter en romantisk ferie under solrige himmelstrøg, er hotellet Landmar Playa La Arena, der ligger på den sydlige del af Tenerife, et godt bud.

Her er der flere særlige oplevelser til par, der drømmer om kvalitetstid, forkælelse og nye minder.

Infinity pool, udsøgt gastronomi og cocktailkursus

Som gæst på Landmar Playa La Arena kan man booke et af hotellets Platinum værelser. De giver adgang til hotellets særlige Platinum Club, der sikrer ekstra forkælelse under opholdet. Eksempelvis får man adgang til et eksklusivt område med infinity pool, samt særlige kulinariske oplevelser og cocktails på udvalgte restauranter samt inkluderet minibar. Samtidig er der særlige events med cocktails og livemusik under stjernerne.

Foruden adgang til eksklusive Platinum-områder, kan gæster boltre sig i yderligere fire pools, tennis- og petanquebane samt en skydebane, hvor man kan skyde med bue og pil.

Der er også mulighed for at komme tæt på hinanden til flamencodans og at komme med på cocktailkursus, så man kan tage feriestemningen med hjem i køkkenet bagefter.

Man skal være over 16 år for at få adgang til Platinum Club.

Romatisk ferie på Tenerife

Stjernekiggeri i UNESCO-område

Som prikken over i’et, kan man også få en helt særlig naturoplevelse med hjem i rygsækken. Kun 30 km fra Landmar Playa La Arena kan man nemlig besøge Teide National Park, der i 2014 blev den første UNESCO-udnævnte “Starlight-destination” grundet de optimale stjernekigger-forhold. Man kan endda booke en guidet vandretur med en guide, som løbende fortæller om de forskellige stjernebilleder. Man kan også besøge Teide Obervatory, hvor der er mulighed for at se stjernerne endnu tættere på gennem et teleskop.

Romantisk ferie på Tenerife
Deluxe Platinum Room – oplagt til romantisk ferie på Tenerife. Foto: PR.

Hvalsafari og storslået natur
Vil man udforske destinationen til søs, arrangerer Landmar Playa La Arena også bådture, hvor man sejler mellem klipperne ved Los Gigantes. Der er endda mulighed for at booke en privat bådtur, så man har hele oplevelsen for sig selv. Her kan man bl.a. opleve de store og betagende vulkanklipper ved Teno Rural Park. Man kan også være heldig at spotte nogle af de mange hvaler, der bor i området ved Los Gigantes. Her lever store bestande af både grindehvaler, kaskelothvaler og finhvaler.

Læs mere om Landmar Playa La Arena her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.