Fire restauranter i Alexandria, Virginia

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er helt vilde med Alexandria i Virginia. Den gamle by med den smukkeste historiske kerne ligger på bredden af Potomac-floden lige over for Washington, DC.

Her er masser af fine seværdigheder, skønne hoteller og ikke mindst et stort udvalg af restauranter af alle slags og i alle prislag. Vi har udvalgt fire gode restauranter, der ligger centralt i Old Town, Alexandria.

Den ultimative comfort food

Husk, at når du er i Virginia, så er du geografisk set i de amerikanske sydstater. Og hvad er så mere rimeligt end at kaste sig ud i en ordentlig omgang comfort food?

Det kan du gøre hos Magnolia’s on King i Alexandrias gamle bydel. Her er de fleste retter nemlig inspireret af det klassiske sydstatskøkken. På kortet finder du blandt andet Shrimp & Grits, sortgrillet fisk, koteletter, grønne bønner og Po’Boys.

Magnolia’s on King har også brunch med Mississippi Mud Pie, stegte grønne tomater, French Toast og meget mere på kortet. Køkkenet er åbent til middag tirsdag til lørdag og til brunch lørdag og søndag.

Find Magnolia’s on King:

703 King Street
Alexandria, VA 22314

Det italienske køkken i den gamle by

Amerikanerne er virkelig gode til at lave italiensk mad. Det hjælper selvfølgelig, hvis ens ophav er italiensk, Og ejeren af Mia’s Italien Kitchen har da også oprindelige rødder i Napoli. Det er nemlig hans oldemors køkken hjemmefra, der er grundlaget for retterne i restauranten.

Her kan du i flotte omgivelser spise italiensk fra morgenstunden og for eksempel nyde en Bologna-sandwich, en sandwich med krydret, italiensk pølse eller en morgenmadspizza med røræg!

Mia’s Italian Kitchen tilbyder hele dagen stort udvalg i stenovnsbagte pizzaer, italienske sandwiches, minestrone og masser af andre italienske specialiteter.

Find Mia’s Italian Kitchen:

100 King Street
Alexandria, VA 22314

Grillmestrene i Alexandria

Restauranter i Alexandria er er nok af, men du kan ikke tage til USA uden at få en god, solid og stor omgang kød fra grill – BBQ. Den perfekte måde at grille på, er en videnskab, og den mestrer man hos Myron Mixon’s Pitmaster Barbeque (MMPBBQ). Her har de tre barbeque-champions Myron, Joe og John tilsammen 50 års erfaring i at grille kød.

Menukortet er stort og fokus er på det grillede og røgede kød. Pulled pork, brisket (oksespidsbryst) kyllingevinger, hele og halve kyllinger. Der er enkelte grønne salater på kortet, men ellers er tilbehøret for eksempel coleslaw, baked beans, kartoffelsalat, fritter og lignende.

Find MMPBBQ:

220 N. Lee Street
Alexandria, VA 22314

Slut af med lidt til den søde tand

Alexandria i Virginia er kendt for sine mange isbarer. Nogle af dem har ligget der i mere end 50 år. Så gammel er The Creamery dog ikke, men det er her, man kommer for at få traditionel flødeis.

Det mest fancy og moderne, de serverer på The Creamery er den kaloriefattige is og de lidt anderledes smagsvarianter som græskar og kanel. Ellers er det is, som vi kender og elsker det: chokolade, jordbær, vanille.

Plus selvfølgelig is med smag af småkagedej, banan, blåbær, pebermynte, karamel, kaffe og meget mere. Der er ikke mange pladser hos The Creamery, men hvis man er heldig kan man få en stol uden for og nyde udsigten til King Street, den gamle bydels hovedgade.

Find The Creamery:

110 King Street
Alexandria, VA 22314

Husk også at læse vores indlæg om 15 gode grunde, vi mener, der er værd at besøge Alexandria, Virginia for her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.