Visit Orlando ruller ny kampagne ud

Rejse til Orlando. Florida, der ikke har haft noget hverken nemt eller særlig kønt covid-19-forløb udruller nu en ny kampagne for at få folk fra Florida til at besøge deres egen stats mange seværdigheder. Man begynder i Orlando.

Floridas guvernør Ron DeSantis og Visit Florida har slået pjalterne sammen og rullet en ny turismekampagne ud.

Den nye indsats er rettet mod folk fra Florida. Gennem reklametavler, tv og sociale medier håber guvernøren, der ikke har gjort sig videre godt bemærket under covid-19-krisen, at folk udefra vil vende tilbage til Florida og Orlando når de ser, at indbyggerne er glade for at være turister i egen stat. Og de udefrakommende turister skal helst indfinde sig så hurtigt som muligt, gerne med besøg i Orlando.

Internationale turister lader vente på sig

Et af problemerne for Orlando og Florida er, at mange af de lande uden for USA, der sender tusinder af turister til Florida ikke sender en eneste nu. Enten er USA’s grænser lukkede eller også er det pågældende land frataget muligheden for at rejse på grund af fx rejsevejledninger.

Dette efterlader så turistmyndighederne med indenrigsrejsende fra Florida og indenrigsrejsende fra USA. Og man har altså valgt i første omgang at satse på dem, der bor allertættest på, nemlig dem i Florida. Det er yd fra devisen om, at jo tættere man er på sit hjem, desto tryggere føler man sig. Og det er altså den type turister, man vil satse på med den nye kampagne.

Rejse og turisme er en stor forretning for Florida, og The Sunshine State har mistet omkring 60% af sin indtjening på grund af coronaviruspandemien.

Nedskæringer og styrtdyk i besøgende

Ifølge guvernør DeSantis bød staten fra marts til juni 2019 24 millioner besøgende velkommen. I den samme periode i 2020 kom kun 8,8 millioner. DeSantis oplyser også, at efterspørgslen efter værelse på lokale hoteller er faldet med 75%. Det er et stort økonomisk slag for mange mennesker.

Så man håber altså at denne kampagne kan hjælpe og få folk til at rejse til Orlando. Alt for mange mennesker er nemlig allerede nu påvirket af de store problemer i turismesektoren. Ikke kun i Orlando, ikke kun i Florida, men i hele USA.

I Walt Disney World, SeaWorld og Universal Orlando skærer man nu ned på personalet, på åbningstimerne og diverse projekter bare for at kunne fortsætte forretningen. Det vil vise sig, om denne kampagne rettet mod Floridas indbyggere vil batte noget som helst.

For ikke så længe siden skrev vi lidt om nogle af Floridas mange skønne strande. Strandene ligger der endnu selvom de ikke er til at besøge for os. Læs mere om strandene her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.