Alabamas strande

Skal du på rejse til Alabama? Og måske endda nyde nogle dage ved stranden i Gulf Shores eller Orange Beach? Så er der ganske enkelt ikke andet at gøre end at følge i rejernes fodspor. Rejer er noget nær en nationalspise ved Alabamas kyst, og du kan selvfølgelig få dem til både morgenmad, frokost og middag. Og snacks!

Rejse til Alabama i rejernes fodspor

Gulf Shores & Orange Beach har mange gode forslag til steder, du kan nyde rejer på rejse til Alabama. Der er måske en lillebitte risiko for, at man får spat af rejer inden den første dag er ovre, men lad os alligevel se på, hvor du får de allermest lækre retter. Og husk, at vi er i Sydstaterne! Det er lig med masser af friture, dressing og andre lækkerier. Slankekuren eller den særlige diæt må vente til du er kommet hjem.

Morgenmad

Begynd dagen med et stop hos Tacky Jacks. Tacky Jacks finder du i både Gulf Shores, Orange Beach og Fort Morgan. Her kan du for eksempel lade op til en dag på stranden med en rejseomelet proppet med rejer og ost. Tacky Jacks siger selv, at det er den bedste omelet i bayou’en.

Rejse til Alabama
Skal du med familien på rejse til Alabama Gulf Shores? Så husk også at få smagt områdets rejer! Dem kan du få i alverdens afskygninger. Foto (c) Mark Tucker.

Frokost

Rumler maven af sult ved frokosttid? Det kan være hårdt arbejde at være på rejse i Alabama med afslapning på stranden. Så slå dig løs med Mikee’s all you-can-eat platte med rejer hos Mikee’s Seafood midt i Gulf Shores. Der er ingen, der går sultne her fra efter at have fyldt sig med rejer, hushpuppies, baked beans, nye kartofler og pommes frites.

Middag

Til middag er det tid til at kombinere rejerne med noget andet. Hos DeSoto’s Seafood Kitchen kan du for eksempel sætte tænderne i baconomrullede rejer fyldt med krabbekød. Hertil køkkenets særlige krabbedressing og smeltet ost.

Rejse i Alabama
Overalt i Gulf Shores og Orange Beach kan du finde forskellige retter med rejer. Foto PR.
Rejse til Alabama: Flere rejer, krabber og andet

Vi har flere gode forslag til, hvor du kan spise rejer, krabber og andet seafood ved kysten i Alabama. Det mest populære strandbyer i staten er Gulf Shores og Orange Beach, og det er også her, de fleste restauranter ligger. Du kan kigge ind hos Brick & Spoon i Orange Beach og få krabber og rejer med grits (en art majsgrød) og porcherede æg. Eller var det måske noget med en middag med kæmperejer på familierestauranten King Neptune’s Seafood Restaurant?  Husets “Royal Reds” er rejer, der kan være store som bananer og saftige som hummere. Tjek det ud!

Rejse til Alabama
Krabbe med porcherede æg er en solid start på dagen. Foto: PR.
Dette er ikke vores eneste rejeindlæg!

Vi har faktisk skrevet om Alabama og rejer i et tidligere indlæg. Det kan du læse her, og det handler om den rejefestival, der bliver holdt årligt i netop Gulf Shores og Orange Beach.

2 Kommentarer on “Alabamas strande

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.