Familieferie i Calvià

Oplevelser i Calvia på Mallorca. I Calvià kan familier både slappe af og nyde de børnevenlige strande, men der er også massevis af oplevelser og aktiviteter for både store og små. For eksempel korte vandrestier, udflugter eller besøg i forlystelsesparker. Det skriver Related om i et nyhedsbrev.

Forlystelsesparker og vandland

Calvià har et væld af sjove oplevelser for hele familien, og her er både forlystelsesparker, vandland, eventyrparker, zoologiske haver og minigolf. Besøg fx Katmandu Park, som af Trip Advisor er kåret som den bedste forlystelsespark på Mallorca og nummer to i hele Spanien. Her træder gæsterne ind i en verden af uventede eventyr, spændende attraktioner, 4D-forlystelser og vandlandsjov. Man kan også besøge Western Water Park, der er det største vandland på Mallorca. De fleste af vandrutsjebanerne er for hele familien, men der er også særlige områder, hvor de mindste kan hygge sig. Imens kan de ældre vovehalse kan tage en tur i vandrutsjebanen “Udyret”. Her er også forskellige poolområder og en stor park.

Børnevenlige sandstrande

Blandt Calviàs store udvalg af bugter og strande er der flere, som på grund af deres størrelse, beliggenhed, faciliteter og forhold er særligt velegnet til familier. Man kan fx besøge Magaluf-stranden, som er en af ​​de mest populære strande på Mallorca for børnefamilier. Her er gode faciliteter med både livreddere, brusere, parasoller og solvogne. Dertil kommer også vandsport, caféer og restauranter. Stranden er næsten 1 km lang, så der er god plads til leg og spil i vandkanten. Strandene i Palmanova Es Carregador, Palmanova og Son Maties er forbundet af en promenade med caféer, butikker og kiosker. Disse steder er også gode børnevenlige strande med flere områder med skygge. Santa Ponça-stranden, der ligger i centrum af byen, har også gode faciliteter og det er nemt at komme til stranden med bus. Sidst bør strandene i Peguera La Romana, Torà og Palmira nævnes. Strandene er ligeledes forbundet med en promenade, er centralt placeret i byen Peguera og har lavt og klart vand.

Santa Ponça er en af de gode oplevelser i Calvia. Foto: PR.

Natur og udendørsoplevelser

I Calvià kan familier udforske naturen gennem forskellige udflugter, som bl.a. går gennem århundredevis af historie og smukke landskaber. Besøg fx den arkæologiske park Puig de Sa Morisca i Santa Ponça med ældgamle ruiner og historiske levn. Parken ligger på toppen af en bakke med smuk udsigt over Santa Ponça-bugten.

Vil man på en kort vandretur, kan man gå fra den charmerende landsby Es Capdellà til ejendommen Finca Galatzó. Finca Galatzó blev bygget i 1700-tallet og her mærker man tydeligt historiens vingesus, mens man går rundt mellem de knap 5.000 kvm store, fredede bygninger. Turen er ca. 3,5 km.

Landsbyen Es Capdellà. Foto: PR.

Du kan læse mere om oplevelser i Calvia her. Vi har mere rejseinspiration til Mallorca, for eksempel lidt mere om familieferie på øen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.