5 grunde til at du skal besøge Massachusetts og Maine denne sommer!

Oplev Massachusetts og Maine. Sommeren er over os. Massachusetts Office of Travel & Tourism and Visit Maine har fundet nogle af de bedste ting frem, som du kan opleve i Massachusetts og Maine. Det er oplevelser, der med garanti vil give dig følelsen af ægte feriestemning. Skønne udendørsaktiviteter, kulinariske oplevelser og en ø-tur – gør dig klar til en mindeværdig sommer!

1. Oplev Massachusetts fra vandet

Sommeren i Massachusetts er den perfekte tid til at padle ud på eventyr. Prøv for eksempel en tur i havkajak på Cape Cod Bay med Cape Kayaking og husk at se efter både fugle og sæler, mens du sejler op langs kysten! Trænger du til et adrenalinkick, kan du også prøve white water rafting med Zoar Outdoor. Uanset om du er nybegynder eller en ægte prof, er der noget for enhver smag. Er du mere til afslapning, kan du også blot hoppe i en badering og lade dig flyde ned ad Deerfield River. Oplev Massachusetts og Maine og se flere sommeraktiviteter i Massachusetts her.

2. Hop på en luftballon og se Maine oppefra

Nyd synet af massevis af luftballoner, mens de langsomt stiger til vejrs – eller endnu bedre: Hop selv på en og nyd den helt formidable udsigt! Den årlige festival, Great Falls Balloon Festival, finder sted den 18.-20. august 2017 i byerne Lewiston og Auburn (cirka 1,5 times kørsel fra Portland). Uanset hvor mange I er, er der altid en luftballon, som passer til jer. Efter ballonturen bliver der skålet i champagne for at fejre den mindeværdige oplevelse. På selve festivalen vil der også være både forlystelser, live musik, madboder, festparade, samt et børneområde.

3. Smag på Massachusetts lækre køkken

Oplev og omfavn Massachusetts’ spiselige skatkammer bestående af en masse skønne madfund. Se hvordan New Englands foretrukne sprøde snack, kartoffelchips, bliver til på Cape Cod Potato Chip Factory i Hyannis (vi har hørt, at de giver gratis smagsprøver!). Er du en osteelsker, kan du også tilbringe dagen på Cricket Creek Farm i Williamstown. Her kan du møde de mennesker, der arbejder på gården og lære alt om ostefremstilling. The Bay State tilbyder også nogle af USA’s bedste ting fra havet. Prøv de friskstegte, sprøde østers på Woodman’s of Essex, en overdådig krabbekagesandwich på Yankee Lobster Co. i Boston, eller luk øjnene og nyd den første bid af en saftig hummersandwich på Chatham Fish Pier Market.

Oplev Massachusetts og Maine
Lobster Roll (c) Massachusetts Office of Travel & Tourism
4. Mød hvalerne i Maine

Verdens største levende væsner kan ses kun 32 kilometer fra Maine-kysten, hvor de spiser og leger. I midten af april kommer de sultne hvaler for at spise i de lokale farvande, mens de i oktober drager mod varmere himmelstrøg. Det gør sommeren til den perfekte årstid at se dem! Her kan man ofte se pukkelhvaler, grindehvaler, vågehvaler samt den massive finhval, der kan blive helt op til 24 meter lang. Mange hvalkrydstogter i Maine tager dig ud, lige hvor hvalerne er! Faktisk er chancen for at se en hval så stor, at flere virksomheder tilbyder pengene retur, hvis det ikke sker. Der er også en chance for at se kaskelothvaler, spækhuggere, sæler og delfiner. Læs mere.

5. Besøg Nantucket Island, Massachusetts

Nantucket Island ligger kun 48 kilometer ud for Cape Cods kyst. Den føles næsten som sin egen lille verden. Er du til sandstrande, hyggelige brostensbelagte gader, fine små butikker, fisk- og skaldyrsrestauranter langs havnen og charmerende ø-stemning? Så bør en tur til Nantucket helt sikkert være på din to-do-liste! Øen er forholdsvis lille og let at navigere rundt på – især på to hjul, så lej eventuelt en cykel. Til morgenmad anbefaler vi doughnuts på DownyFlake, efterfulgt af Children’s eller Steps Beach. Her kan du kan dyppe tæerne i sandet og vandet. Efter nogle timer i solen kan du tage til byen og shoppe lidt på Broad Street. Rund dagen af på restauranten, Brotherhood of Thieves restaurant, og spis blandt de lokale.

Tjek også vores indlæg om efterårsløv i det østlige USA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.