Nyheder fra Florida

Florida, USA. Veganerrestaurant, art deco hotel, frugtfestival og asiatisk marked. Der sker hele tiden noget nyt i Florida, USA. Vi bringer her lidt nyheder fra solskinsstaten.

Ny plantebaseret restaurant i Miami

Nu kan grøntsagselskende besøgende i Miami forkæle både maven, kroppen og smagsløgene med et stort udvalg af plantebaserede retter på den nyåbnede restaurant Planta på Miami Beach, hvor grøntsager er omdrejningspunktet for alle retter. Menukortet, der ikke indeholder hverken kød eller fisk, byder på bl.a. koreanske, fritterede salatwraps, kokosnøddeceviche, pizza med trøffel og cashewnødder samt vegetarisk sushi. Samtidig kan besøgende vælge mellem en lang række grøntsags-fortolkninger af klassikere som burgere, crab cakes og fritteret kylling. Foruden de mange grønne smagsoplevelser serveres et stort udvalg af koldpressede cocktails, juicer og shots. Restauranten har åbent til aftensmad hver dag fra kl. 17.30. Se mere her.

Florida restaurant Miami
På Planta Miami i Florida er maden 100% plantebaseret. Billede leveret af www.related.dk.

Asiatisk markedsplads i Miami

Besøgende i Miami kan få en bid af Asien på den nye asiatiske markedsplads 1-800-LUCKY, der slog dørene op i det kreative område Wynwood i slutningen af 2017. På området er der syv forskellige madboder, der serverer alt fra sushi, bun og wok til dim sum, ramen og peking and. Samtidig huser det 80’er-inspirerede område en vinyl-butik, en dagligvarebutik og en karaoke-bar. Læs mere om markedspladsen her.

Familievenlig frugtfestival i Fort Myers

Den 15.-16. juli 2018 får besøgende i og omkring Fort Myers og Sanibel i det sydvestlige Florida mulighed for at møde områdets lokale under festlige forhold, når man på Pine Island fejrer den årlige frugtfestival MangoMania. Festivalen hylder årets høst af de mange tropiske frugter, som vokser på øen – fx mango, litchi, stjernefrugt og papaya. Samtidig byder festivalprogrammet på en lang række familievenlige aktiviteter og konkurrencer. Bl.a. kan man dyste i mango-kast, mango-tærtespisning, mango-jonglering, mango-hatteparade og meget mere. Samtidig er der ansigtsmaling og lege for familiens yngste. Se, om frugtfestivalen er noget for dig på din rejse til Fort Myers.
Du kan også læse mere om populære Florida her.

Florida, USA, Fort Myers
Stranden i Fort Myers, Florida, er med rette kendte for at være superdejlig. Billede er leveret af www.related.dk.

Glamourøst art deco-hotel genåbner i Miami

Fra den 17. maj 2018 kan besøgende i Miami, Florida, tjekke ind på et nyt art deco-hotel med inspiration fra 40’ernes europæiske riviera. Cadillac Hotel blev oprindeligt tegnet i 1940 af den berømte art deco-arkitekt Roy France og har netop gennemgået en omfattende renovering. Som gæst på et af de 357 værelser kan man nyde udsigten over det glitrende Atlanterhav på den ene side og Miamis stemningsfyldte byliv på den anden. Faciliteterne tæller forskellige restauranter samt to swimmingpools, hvor den største fører til hotellets strand-restaurant og -bar. Link til hotellet finder du her.

Florida, Cadillac Hotel, Miami Beach
Cadillac Hotel ligger i Miami Beach og er bygget i art deco-stil ligesom flere andre bygninger i byen. Foto er leveret af www.related.dk.

1 Kommentar on “Nyheder fra Florida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.