Det er på høje tid at bestille skiferien

Norge og coronarestriktioner. Det er højsæson for svenske, danske og norske skientusiaster, der valfarter til fjeldene for at nyde de længe ventede dage på ski. Fra og med 12. februar har den norske regering ophævet coronarestriktionerne. Der er dermed lagt op til den mest populære del af sæsonen hos SkiStar Trysil og Hemsedal, og ifølge vejrudsigten for de kommende dage er der også masser af sne. Hvis du endnu ikke har bestilt skiferie denne sæson, er det en god ide at gøre nu.

Norge og coronarestriktioner er slut. Det skriver SkiStar Norge i en pressemeddelelse.

-Dette kom som bestilt! At vores gæster skal have en mindeværdig oplevelse hos os, har altid højeste prioritet. Nu kan vi tilbyde en komplet og gennemført vinterferieoplevelse med aktiviteter som Valleshow for de mindste. Ikke mindst er det ekstra sjovt, at vi efter to år igen kan have afterski. Det bliver en drømmeskiferie i fjeldene. Det fortæller Gudrun Sanaker Lohne, destinationschef hos SkiStar Trysil.

Nysne, lysere dage, længere åbningstider og gode tilbud på indkvartering

Du kan se frem til den bedste del af sæsonen, når dagene bliver lysere, og åbningstiderne er udvidede. Vejrudsigten for den kommende uge ser også lovende ud, og byder ifølge prognosen på masser af sne.

-Vi har fået en længe ventet sending sne i nat, og ifølge vejrudsigten kan vi forvente mere i de kommende dage. Og til dem, der fryser og ønsker at nyde de flotte forhold: Vi har gode sidste-øjebliks-tilbud til dem, der ønsker at besøge fjeldene denne vinter og stadig ledige pladser til påske,siger Andreas Smith-Erichsen, destinationschef hos SkiStar Hemsedal. Men du skal være hurtig, for disse tilbud bliver hurtigt udsolgt, afslutter han.

Holder du af sne og skiferie, vil du måske også synes om vores artikel om Grindelwald i Schweiz, der for få år siden fik en ny kabelbane og togforbindelse.

Norge og coronarestriktioner
Hurra for at Norge og coronarestriktioner er en saga blot, synes disse børn at sige. Foto: PR.

Forskellig nyttig fakta

TRYSIL
– 
Åbningstider hos SkiStar Trysil: 09.00-16.30 hver dag.
– Morgenskiløb i Høgegga: 07.00-09.00 onsdag og lørdag til 23. april. 
– Nonstop-skiløb på udvalgte lyspister: 09.00-20.00 mandag, onsdag og fredag til 13. april.
– Aktiviteter hos SkiStar Trysil
– Mere om Trysil: Trysil.com

HEMSEDAL
– 
Åbningstider i SkiStar Hemsedal: 09.00-16.30 hver dag.
– Morgenskiløb: 07.30-09.00 hver lørdag frem til 26. marts. BEMÆRK: 12. marts ingen morgenskiløb på grund af Hemsedal Up’n Down. Den erstattes den 13. marts.
– Aftenski: 18.00-20.30 fredage til 26. marts.
– Non-stop-skiløb: 09.00-19.00 tirsdag og onsdag til 23. marts.
– Aktiviteter hos SkiStar Hemsedal
– Mere om Hemsedal: Hemsedal.com

SkiStar har digitaliseret flere af sine tjenester for at gøre gæsteoplevelsen mere problemfri og effektiv. Blandt andet er ind- og udtjekning digital. Vi opfordrer også alle til at købe/indlæse SkiPass i SkiStar-appen eller på skistar.com. Det er den mest prisbillige og tidsbesparende mulighed.

Information om coronasituationen og det, der gælder i Norge nu:

skistar.com/corona

Norske regjeringen 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.