Val Gardena i Norditalien klar til vintergæster

Norditalien til vinter. Den 5. december åbner pisterne i skiområdet Val Gardena – Alpe di Siusi SellaRonda – for vintersæsonen. Val Gardena, som er på UNESCO’s Verdensarvsliste, ligger i Dolomitterne, og byder på masser af plads med sine 500 kilometer pister, banebrydende liftfaciliteter, 30 kilometer vinterstier ryddet for sne og 115 kilometer langrendsbaner.

De kan alle udforskes til fods, på ski eller på en slæde. Val Gardena er overflod af natur – i alt 7000 m² pr. gæst for at være præcis. Dalen har 15 liftfaciliteter. De fører dig til skiløbskarrusellen og deres skråninger over dens tre landsbyer. Dette sikrer, at skiløbere kan sprede sig over mange liftfaciliteter. Og det resulterer i færre klynger af mennesker på skiferien i Norditalien til vinter.

I foråret foretog de lokale og alle værterne i Val Gardena de nødvendige forberedelser til hygiejne- og sikkerhedsforanstaltningerne med stor velvilje og dedikation. Og altid med det formål at beskytte vores gæsters og lokalbefolkningens sundhed på den bedst mulige måde”. Det siger Christina Demetz, der er kommunikationsansvarlig i Val Gardena.

Trods Val Gardenas store naturlandskab, er der ingen garanti for at folk ikke samles. Val Gardena arbejder derfor konstant på at forberede og organisere deres gæsters vinterferie. Det sker i henhold til COVID-19-restriktioner, for at sikre at opholdet er så eventyrlystent og afslappet såvel som sikkert og bekymringsfrit som muligt.

Val Gardena i Norditalien vil gerne se mange gæster til vinter.

Sommeren er nu overstået, og vi er glade for at kunne meddele, at sikkerhedsforanstaltningerne har været effektive. Der har ikke har været nogen smittede på trods af de mange turister, der har tilbragt deres ferie i vores dal. De positive oplevelser tjener som et vigtigt grundlag for os til at sammensætte en lang række foranstaltninger skræddersyet til den kommende vintersæson“, uddyber Christina Demetz.

Tre gode grundregler

Val Gardena opfordrer alle deres besøgende til at overholde følgende tre grundregler for at garantere den overordnede sikkerhed:

• Hold afstand (1 meter)
• Bær en maske, hvis du ikke kan garantere social afstand
• Vask og desinficer regelmæssigt dine hænder

Se alle foranstaltninger, anbefalinger og råd til kommende gæster i Val Gardena HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.