5 falske myter om West Hollywood

West Hollywood, Californien, eller WeHo som de lokale kalder det, er en lille by med et stort ry. Nogle tror, at West Hollywood er en del af Hollywood (et nabolag i Los Angeles) eller at byen simpelthen kun eksisterer i film.

Andre tror, at gaderne er reserveret til kendisser og paparazzifotografer eller for andre, der er kendte nok til at booke bord på en smart restaurant fredag klokken 20:00.

Uanset hvad du har hørt af myter om West Hollywood, kan vi fortælle dig: Selvom du har fordomme om Weho, har Weho ikke fordomme om dig! Alle er velkomne. Her er nogle af de mest udbredte falske myter om West Hollywood. Plus en lang række grunde til, hvorfor du bør besøge den fantastiske by.

Myte #1: West Hollywood er en del af LA eller Hollywood

West Hollywood er sin egen by. Den lille enklave på 4,9 kvadratkilometer er beliggende mellem nabobyerne, Beverly Hills og Hollywood. Da de amerikanske byer blev grundlagt med egne love og regler, blev West Hollywood det også. I 1984 indskærpede byen sit fokus til at handle om at administrere sociale ydelser og skabe en stærk politik og beskyttelse for beboerne. Los Angeles International Airport (LAX) gør det let for de besøgende at komme til og fra byen. Lufthavnen ligger kun 19 kilometer fra West Hollywood. At bo i West Hollywood giver byens gæster en central adresse. Herfra kan man udforske alle de fantastiske ting, som de nærliggende områder og kvarterer har at byde på.

Myte #2: Man skal være LGBTQ-person for at bo der

Det kan siges kort; det skal man ikke, men man må hjertens gerne. Boystown, som er en del af West Hollywood, er det stolte hjemsted for helt op til 40 % LGBTQ-beboere. Det er også her en af USA’s mest kendte homobarer, Abbey, ligger.
Byen gør det nemt at være sig selv, og de to årlige fejringer af LGBTQ-miljøet, LA Pride i juni og Halloween Carnaval i oktober, er en magtdemonstration i at hylde diversiteten.

Myte #3: Man skal være rig og berømt for at passe ind

Sådan forholder det sig ikke, selvom det er let at tro, hvis du lytter til rygterne i medierne. “Men her bor altså folk i alle former, størrelser, aldre og typer” siger Danny Roman, ejer af Bikes and Hikes LA. Det er et West Hollywood-baseret firma, der rangerer som nr. 1 i Los Angeles på TripAdvisor. West Hollywoods beboere holder sig sunde med masser af solskin og sunde spisemuligheder. Noget, der uden tvivl vil komme besøgende fra kolde lande til gode.

Myte #4: Man skal have en bil for at komme rundt

Det er rigtigt, at man skal have en bil for at komme nemt rundt i L.A., men ikke i West Hollywood. Man kan komme rundt i hele byen til fods, og der er også mange andre nemme transportmuligheder. West Hollywood har et veludviklet lånecykelsystem, WeHo Pedals, som er tilgængeligt over hele byen. Sytemet er en del af Bike Share Connect, et lånecykelsystem i Beverly Hills, Century City, West LA og Santa Monica.

Myte #5: Det er ikke til at betale

Selvom de fleste fantastiske feriesteder er hårde ved pengepungen, er det oftest det hele værd. Alligevel er der flere steder at spare i West Hollywood. Byens lille areal gør det nemt at komme rundt til fods – selv i designerhæle – og alt er kun en kort gåtur (eller Ubertur) væk. 

Læs mere

West Hollywood Travel + Tourism Boards hjemmeside kan du se hotelpriser, arrangementer og aktiviteter i nærheden. Nemt, hvis du vil udforske på forhånd og undgå unødvendig transport. Hvis du ønsker at bo lidt billigere, kan du booke hoteller i lavsæsonen. De fleste hoteller tilbyder ofte mængderabat på både værelser og mad, så tag en ven eller to under armen og del omkostningerne.

Kilde: Atlantic Link.

Du kan også læse vores tidligere indlæg om hoteller i West Hollywood her.

3 Kommentarer on “5 falske myter om West Hollywood

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.