Museum of Dream Space åbner i Vegas

Museum of Dream Space, et populært multimediekunstgalleri, åbner i august sin første afdeling i Nevada på The Venetian® Resort Las Vegas. MODS, som museet forkortes, åbnede deres første multimediekunstudstilling i maj 2019 i Los Angeles. Og nu er det altså blevet Las Vegas’ tur.

Museum of Dream Space (MODS) er det første museum, der hovedsageligt udstiller Multi-Media Art i USA. Udstillingen i Los Angeles blev hurtigt en favorit med tusinder af besøgende om ugen. Her har man samarbejdet med kendte navne som Justin Bieber, Karol G og Lebron James. MODS er det perfekte sted at tage hen med venner eller familie for at opleve noget, der ikke er set tidligere. En vigtig del af oplevelse er at tage billeder på museet.

Med den avancerede visuelle teknologi og de fantastiske skulpturer er det som at blive transporteret ind i en drøm. Personalet på Museum of Dream Space sørger for, at hjælpe alle. Også dem, der ikke selv er så ferme til at tage billder.

Museum of Dream Space
Personalet på museet kan hjælpe med at tage de perfekte billeder. Foto: PR.

Sikkerhed i forbindelse med covid19

Besøgende og personalets sundhed prioriteres højt på museet. Her er implementeret ny praksis med fokus på sundhed, sikkerhed og bekvemmelighed. Det indebærer bæandt andet hyppig rengøring, kontrol af, hvor mange besøgende der kommer og opfordring til at holde social afstand. MODS er en ny og sikker type underholdning, og teamet bag kan ikke vente med at vise Vegas, hvad de har på bedding.

Få mere info om museet her.

Et andet spøjst museum i Vegas er Museum of Selfies, som vi har skrevet lidt om her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.