Le Méridien N’Fis, Marrakech

Marrakech. Det er den svagt lyserøde farve, hotellet er malet i og den blomstrende have med springvand og palmer, der giver hotel Méridien N’Fis i Marrakech det marrokanske præg, vi rejser til Marrakech efter …

Haven på Le Méridien N'Fis. Fotocopyright: http://www.lemeridiennfis.com/.
Haven på Le Méridien N’Fis. Fotocopyright.

Fredelig beliggenhed

Der er nydeligt på Méridien N’Fis, som ligger godt og rimelig fredeligt i udkanten af den moderne bydel Gueliz. Og selvom du er i udkanten af bydelen, er der ikke langt til shopping, særdeles gode restauranter og den mest kendte seværdighed i Marrakech, den muromkransede gamle bydel Medinaen.

Værelserne er pæne og store og velindrettede uden at det er luksuriøst eller prangende. Selvom hotellet lidt har karakter af et resort, er det ikke større, end at det kun tager få minutter fra værelsesfløjene til den store lobby, poolområdet og restauranterne. Det trækker også op, at værelsesfløjene kun har stueetage, første og anden sal, og hotellet kommer dermed aldrig til at virke uoverskueligt.

Superiorværelse på Méridien N'Fis. Fotocopyright.
Superiorværelse på Méridien N’Fis. Fotocopyright.

God plads på Méridien N’Fis

Der er god plads omkring den store pool – som ikke er opvarmet, og derfor en lidt kold fornøjelse om foråret, hvor solen ikke har nået at varme den helt op endnu. Betjeningen, der ellers er forholdsvis effektivt på hele hotellet, haltede en smule bagefter ved poolen, men ikke så det nåede irritationspunktet. Vær opmærksom på, at der i den ene ende af poolen er en børnepool, og hvis du ligger for tæt på den uden at have børn med, er der næsten garanti for, at du bliver sjasket til under børnenes leg. Poolområdet er omkranset af palmer og have, og poolrestauranten serverer udmærkede pizzaer, sandwiches, burgere og salater til rimelige priser.

Poolområdet på Le Méridien N'Fis. Fotocopyright.
Poolområdet på Le Méridien N’Fis. Fotocopyright.

Personalet i receptionen og hos conciergen er høflige og hurtige og vil gerne hjælpe med fx restaurantanbefalinger i Gueliz eller Medinaen. De ringer også gerne og bestiller bord – og hjælper med at praje en taxa. Spørg gerne efter prisen på taxaen med det samme, og husk at bekræfte prisen med chaufføren.

Samlet set er Le Méridien N’Fis et glimrende valg til en ferie i Marrakech, men skal det være mere autentisk marrokansk, vil en riad i Medinaen formentlig være mere oplagt. Le Méridien N’Fis er en del af en stor, international kæde, og det kan man godt mærke; der er ikke nogen særlig lokal stemning på stedet.

Praktiske oplysninger

Adresse: Avenue Mohammed VI, Marrakech, 40000, Marokko

Telefon: 212 524 339400

Web 

Bøger

Turen går til Marokko af Carsten Fenger-Grøndahl og Malene Fenger-Grøndahl

Lonely Planet Pocket Marrakesh af Lonely Planet

Coverbilledets copyright tilhører hotellet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.