Nyt fra Göteborg

Liseberg i Göteborg. Liseberg åbner fantasifuldt hotel med ponykarrusel og rutsjebane i lobbyen. Clarion Hotel Draken får roof-top-bar på 34. etage. Det skriver Kron Kommunikation i en pressemeddelelse.

Den kendte og elskede forlystelsespark, Liseberg i Göteborg, fejrer sine 100 år med manér, når de åbner et nyt stort hotel. Nemlig Liseberg Grand Curiosa Hotel, som tager legen med ind i hoteloplevelsen. Et andet kulturelt mødested er Biograf Draken. Den er hovedbiograf og festivalcentrum for Sveriges største filmfestival, bliver hjertet i Gøteborgs nye oplevelseshus og hotel. Det sker, når det 34 etager høje Clarion Hotel Draken åbner i efteråret 2023.

Fantasi og leg flytter ind på Liseberg Grand Curiosa Hotel

Når Liseberg Grand Curiosa slår dørene op, bliver det med en klassisk ponykarrusel fra 1923 i restauranten og en rutsjebane lige ned i lobbyen. Med andre ord, en dør ind til fantasiens verden for legebørn i alle aldre. Det unikke hotel med 457 værelser åbner 22. april. Alle værelser er store med plads til fem til syv personer, og er man flere, er der mulighed for connecting doors mellem værelserne. Og der er ingen grund til at gå sulten eller tørstig i seng. Hotellet byder på en stor restaurant med noget for enhver smag, og på taget en bistro og bar med udsigt over både forlystelsesparken og resten af byen. Har man brug for en stille stund, er der også en speak easy-bar, hvor man kan slappe af i en god lænestol.

Læs mere om Liseberg Grand Curiosa Hotel her.

Liseberg i Göteborg.
Lobbyen på Liseberg i Göteborg. Foto: PR.

Roof top-bar på 34. etage – Clarion Hotel Draken åbner i efteråret 2023

Gøteborgs skyline er under ombygning, og Hotel Draken, som åbner til efteråret, bliver byens højeste hotelbygning med sine 104 meter, 34 etager og 474 værelser. Hotel Draken bygger på et klassisk, kulturelt mødested i Gøteborg. Det er nemlig den gamle Biograf Draken, som siden 1956 har samlet cineaster til den anerkendte Göteborg Film Festival og andre kulturbegivenheder.

Hotel Draken. Foto: PR.

Biografen er der endnu, og den har fået selskab af, hvad der må kaldes et helt oplevelseshus. Her er hotel, restauranter, spa samt møde- og konferencefaciliteter. På de to øverste etager indrettes en restaurant og roof top-bar med panoramavinduer og en fantastisk udsigt over byen og Gøteborgs levende havn. Kultur og koncerter bliver også en fast del af udbuddet med Draken Live. Draken Live vil byde på koncerter, stand-up og andre forestillinger.

Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.