Den længe ventede opfølger i Sara Blædels populære serie om politiassistent Louise Rick, der i denne roman bliver udlånt til Rejseholdet. Rejseholdet er i Holbæk, hvor de skal opklare drabet på en ung indvandrerpige.

Efter at familien er blevet afhørt, ser det ud som om løsningen er snublende nær: det må være et æresdrab, og det er formentlig faderen der står bag. Men så nemt kommer der selvfølgelig ikke til at gå, for hver gang Louise og kollegaerne er har fået skrællet et lag af historien, åbenbarer der sig et nyt. Med nye spor der må forfølges, nye mennesker der må afhøres, alt imens morderen stadig går frit rundt.

Kun et liv er velskrevet og tager et vigtigt emne op, nemlig æresdrab. Og det er sådan set fint nok, men jeg er træt at krimier der skal være så pokkers samfundsrelevante, og derfor var jeg heller ikke ovenud begejstret for Kun et liv. Som sagt, bogen er glimrende skrevet og plottet hænger flot sammen, men jeg synes absolut at Sara Blædels foregående Louise Rick-bøger er langt bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.