Phuket-resort byder gæster velkommen tilbage

Kan man rejse til Phuket? Ja, nu kan man. Fra 1. juli 2021 kan internationale rejsende igen besøge thailandske Phuket. I den anledning har det femstjernede luksusresort The Slate skabt en række særlige events med fokus på thailandsk kultur og gastronomi. Det skriver The Slate i en pressemeddelelse.

Det femstjernede beachfront-resort The Slate på Phukets nordvestkyst gør nu klar til igen at byde internationale gæster velkommen med en række særlige events og aktiviteter, der skal gøre ferieoplevelsen ekstra særlig og bringe gæsterne tættere på thailandsk kultur.

Initiativet Phuket Sandbox gør det muligt for internationale gæster at besøge Phuket uden krav om karantæne, så længe de er fuldt vaccinerede og bor på et SHA Plus-certificeret resort* – eksempelvis The Slate.

The Slate ligger ud til sandstranden Nai Yang Beach. Hotellet blev skabt af Krystal Prakaikaew Na-Ranong (eller “Khun Moo” som hun kaldes blandt venner), hvis familie gennem fire generationer har boet på Phuket og først ernæret sig via tin-minedrift og siden turistbranchen. For at hylde hotellets arv er hotellet udsmykket med kunstværker og installationer af tin. Indretningen er skabt af den anerkendte amerikanske arkitekt og designer Bill Bensley, og vil man høre mere om hans tanker bag indretningen, kan man ved hjælp af QR-koder tage på guidet tur rundt i hotellets gallerier.

Kan man rejse til Phuket? Ja, det kan man. Øen åbnede for turister 1. juli 2021.
Et snapshot fra den private poolvilla på The Slate, Phuket. Foto: PR.

Kunstterapi og kultur-events

Kunstinteresserede kan også glæde sig til de såkaldte kunstterapi-oplevelser, der vil blive afholdt af lokale og internationale specialister. De vil ved hjælp af hotellets kunst skabe forskellige terapeutiske oplevelser. I årets tredje kvartal vil hotellet også arrangere blomsterbinder-undervisning for gæsterne, ligesom man kan blande sin egen aromatiske parfumeolie i hotellets nye Scent Corner. Desuden åbner et britisk designerbrand en pop-up-butik på hotellet med en kollektion skabt eksklusivt til The Slate. Besøger man hotellet i fjerde kvartal, kan man være med til de samfundsorienterede kulturelle events Vibrations.

Fra 2022 forventer hotellet også at genoptage sit Artist in Residence-samarbejde med den ikoniske London-designskole Central Saint Martins.

Michelin-anbefalet restaurant med tømmerflåde-transport

The Slate er ikke kun et hotel for kunst- og designelskere. Her finder man nemlig også syv restauranter. Inklusiv den kendte Black Ginger, der flyder på lagunen og kun er tilgængelig via tømmerflåde. Restauranten er anbefalet af Michelin-guiden. I tredje kvartal vil Black Ginger være vært for en række events. Her vil Michelin-kokke gæste hotellets egen chefkok for sammen at skabe de fineste sydthailandske smagsoplevelser til gæsterne.

Et særligt velkomsttilbud

Som et særligt velkomsttilbud under Summer Sandbox-initiativet tilbyder The Slate en syvende nat gratis til gæster, der booker seks overnatninger. Samtidig er man garanteret opgradering, hvis man booker en Pearl Bed Suite eller en D-Buk Family Suite, ligesom alle gæster får velkomstdrinks, airport-transfer, morgenmad samt 15% rabat på både mad, ikke-alkoholiske drikke og spabehandlinger under hele opholdet. Booker man en Private Pool Suite, Pearl Shell Suite eller Pool Villa byder hotellet på en massagebehandling i det populære Coqoon Spa.

Summer Sandbox-tilbuddet gælder for ophold fra den 1. juli til 30. september. Priserne starter fra 5.000 THB per nat (cirka 980 DKK).

Gæster kan blive på Phuket lige så længe de vil, men kan først rejse videre i Thailand, når de har tilbragt 14 nætter på Phuket. Man skal bo på det samme SHA Plus-hotel i de første syv dage.

Sommer på Phuket. Foto: PR & The Slate, Phuket.

1 Kommentar on “Phuket-resort byder gæster velkommen tilbage

  1. Ps. Elsker Thailand/Phuket.
    Så længe at der kræves så meget, for at komme til Thailand, tænker på sandkassemodellen kan i beholde Thailand for jer selv.
    Mvh. Den der elsker thailand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.