Varm op til julen 2020 på Kulturværftet

Jul på Kulturværftet i Helsingør. Der er lagt op til masser af julerier optil og henover julen 2020 på Kulturværftet og i Toldkammeret med julefilm, julekoncerter, julefest og julegaver-ideer.

Jul i Toldkammeret

Vi skruer op for julehyggen i Toldkammerets julegårdhave med tusmørkebål og lykkeposer til de pyntesyge. Kom og nyd dejlige julesnaks, drikke med indbygget varme, dagens gode måltid både inde og ude. Lykkeposerne er lavet af husets egen særlige klippeogklistre-ækvilibrist Mini og sælges i Spisekammeret, hvor man også kan låne nyafsprittet værktøj, så man kan dekorere sit helt eget og særlige juelpynt.

Tid: Fra 30. november til 18. december, fra kl. 16.00 til 19.30

Sted: Toldkammeret

Dagens måltid: 75 kr.

Lykkeposer: 25kr og 50kr.

Ingen tilmelding

DR Big Band byder på jazzet julestemning

Misteltenen er strategisk placeret, og julebarometeret kommer helt op i det røde felt, når DR Big Band lægger vejen forbi Kulturværftet i en koncert fyldt af blues, inderlig jule-soul og råswingende klassikere fra bl.a. bandets to albums Merry Christmas, Baby og Jazzin’ Around Christmas. På scenen sammen med DR Big Band er to af landets bedste sangere: blues-dronningen Miriam Mandipira og supercrooneren Bobo Moreno.

Tid: 6. december 16.00

Sted: Kulturværftet / Store Scene

Billetter: 230 kr. på www.kuto.dk

Bergmans julekrønike Fanny og Alexander

Se eller gense Ingmar Bergmans prisvindende mesterværk, krøniken om familien Ekdals liv set fra et barns perspektiv på Kulturværftet den 13. december. Filmen vises på svensk og med engelske undertekster og introduceres af filmkritiker og Bergman-kender Nanna Frank Rasmussen. Forud for visningen byder Spisehuset byder på gløgg og varm cacao.

Tid: 13. december kl. 14.00, varighed ca. 4 time inkl. pause / Tilladt over 11 år

Sted: Kulturværftet, Store Scene

Pris: 55 kr. på www.kuto.dk

Info: Pris: 55 kr.

Se eller gense Bergmans julekrønike på Kulturværftet.

BHO (Beverly Hills Orchestra) 2. og 3. juledag

Der er nogle, der går op i, om vi får en hvid jul, og så er der andre, for hvem det er vigtigt, at vi får BHO til jul. De traditionsrige og festlige koncerter med Beverly Hills Orchestra, der er navnet bag BHO-forkortelsen, er heldigvis sikret igen i år. I år rykkes begge disse koncerter dog til Kulturværftet pga. de pladskrav, som Covid19-restriktionerne medfører. Traditionen tro skal man være hurtig på aftrækkeren, hvis man vil sikre sig en billet.

Tid: 26. december 20.00 – 27. december 20.00

Sted: Kulturværftet

Billetter: 220 kr. på www.kuto.dk

BHO

Gavekort – læg gys, grin eller glæde under juletræet

Er man allerede kommet i julestemning, men mangler gaverne, er der mulighed for at lægge alt fra grin, gys eller en andre gode, gribende eller glædelige oplevelser under juletræet i år. Også i år er det muligt at købe julegavekort, hvis man skulle have lyst til at forkæle andre med en kulturel oplevelse i julegave.

Læs mere om jul på Kulturværftet i Helsingør her og her.

Læs om julerier i Aarhus her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.