Oplev julemagien på Bakken

Jul på Bakken. Gør dig klar til et magisk juleeventyr på Dyrehavsbakken, når verdens ældste forlystelsespark slår portene op til lune æbleskiver, syngende rensdyr og en masse julehygge i november og december måned.

Lørdag den 21. november åbner Bakken for tredje gang i sin lange historie for gæster i juleperioden. Fem weekender i træk byder forlystelsesparken indenfor. Jul på Bakken bliver med julestemning og hygge i Bakkens gader og stræder, i forlystelserne, spillene, de mange julepyntede forretninger og med hyggelige besøg i Bakkens cafeer og restauranter, hvor alt oser af jul.

Jul på Bakken
Masser af julestemning på Bakken i år. Foto (c) Bakken.

Tusindvis af julelys pynter Bakkens krogede gamle træer og lyser Dyrehaven op alle fredage, lørdage og søndage fra 21. november til 20. december. I de dage kan du besøge Bakkens gader og stræder, som emmer af julemagi og hygge.

Jul og hjerterum

Til Jul på Bakken kan du gå på opdagelse rundt i verdens ældste forlystelsespark, hvor Bakkens mekaniske rensdyr Svend, Knud & Valdemar skruer op for julestemningen med deres fine julesange. Og det mens Danmarks højeste mistelten glimter foran den nostalgiske Friluftsscene.

Til Jul på Bakken sætter vi fokus på den hyggelige julestemning med nærvær og samvær men med god afstand til hinanden. Vi håber, at gæsterne vil hjælpe os og udvise tålmodighed og forståelse for de restriktioner, som er indført. Det er vores klare ønske, at alle får en dejlig og tryg oplevelse og kan nyde den skønne julestemning herude på vores dejlige Dyrehavsbakken,” siger administrerende direktør, Lene Alsgren.

Det vil det som sædvanligt også være muligt at møde Bakkens Pjerrot, som optræder hver dag i juleperioden. Som noget nyt vil Pjerrot optræde fra Bakkens Friluftsscene, så der bliver plads til et større publikum med god afstand til hinanden. I år har Pjerrot inviteret selveste Julemanden med til sine forestillinger i hele juleperioden.

Covid-19 initiativer til Jul på Bakken

  • Der er spritstationer på hele Bakken og i forretninger samt skiltning om brug af mundbind
  • Der er krav om mundbind i alle indendørs forlystelser og i de tre hurtigkørende forlystelser og naturligvis i forretninger, restauranter og barer
  • Alle forretninger har sprit til rådighed
  • Der er indført afstandsmarkeringer i køsystemer ved forlystelser og salgssteder og et maksimum på antal gæster i restauranter og andre forretninger
  • Rengøringsrutiner øges, og berøringsflader som sikkerhedsbøjler, håndtag, greb mv. rengøres jævnligt
  • Ved hver indgang til Bakken er der blevet installeret tællende kameraovervågning, så vi sikrer, at vi hele tiden ved, hvor mange besøgende der er på Bakken
  • Bakken er klar til at lukke indgangene, hvis det bliver vurderet nødvendigt

Det sker til Jul på Bakken

Pjerrot 

Han underholder med særlig juletryl og gøgl på Friluftsscenen hver dag kl. 15, hvor han får hjælp af selveste Julemanden.

Tre syngende rensdyr 

De synger julen ind og bidrager med klassisk Bakken-skør juleunderholdning, mens en interaktiv mistelten sikrer lys, kys og kærlighed over Bakkens gæster.

Korsbæk på Bakken 

Kom med indenfor til en gåtur i Algade, hvor man fra gaden kan kigge på de fine forretninger i Korsbæk. Her er det også muligt at nyde hjemmelavet gløgg.

5-kamp og forlystelser 

Det kan du også more dig med til Jul på Bakken. Tag’ en juletur i den gamle Rutschebane fra 1932, hop på Hestekarrusellen fra 1800-tallet eller prøv en tur i Bakkens nyeste forlystelse, Supernova.

Hvad er åbent?

19 af Bakkens kørende forlystelser har åbent i julen, hvor et jule-turbånd kan købes til 149 kr., hvis du er medlem af Bakkens fordelsklub, MitBakken. Til jul er der også åbent for både spil og Bakkens 5-kamp.

Danmarks højeste mistelten 

Finder I på Bakken, og den er bestemt et besøg værd, hvor du kan stå under den seks meter høje og funklende mistelten med dine kære.

Hestevognstur 

Nyd en stemningsfuld hestevognstur gennem den smukke dyrehave.

Illumination

Et væld af julelys vil kaste stemning over Bakkens hyggelige kroge og Dyrehavens historiske landskaber.

Jule Øltour

Tag venner og familie med på en hyggelig Jule-Øltour og smag på specielle og lækre juleøl på otte forskellige pubber og barer.

Klassisk dansk julemiddag 

Der er middag for familier og venner i en af de mange hyggelige restauranter på Bakken. Her serveres både juleøl og julegløgg.

Julemission på Bakken

Hop i det varme tøj, tag nissehue på og vær’ med til at sprede julestemning, når Julemissionen finder sted på Bakken d. 4. til 6. december. Julemissionen er en juleskattejagt, hvor familien skal hjælpe julemanden med at finde og løse forskellige juleopgaver. Inden Julemissionen går i gang, får alle deltagere tilsendt et online julemissionskort pr. mail, der viser, hvor de forskellige opgaver er placeret. Ved at deltage i Legehelteløbet støtter du Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Hvornår?

Weekenderne fredag, lørdag og søndag fra og med lørdag den 21. november til og med søndag den 20. december. Fredage fra kl. 14.00 til 21.00, lørdage fra kl. 12.00 til 21.00 og søndage fra kl. 12.00 til 18.00.  

Du kan også tage til jul i en anden forlystelseshave, nemlig Tivoli. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.