Nyt magasin med inspiration til Japanrejsen

Inspiration til Japan. Tænker du på at rejse til Japan i den kommende tid? Eller længere ude i fremtiden? Uanset hvornår, du planlægger din Japanrejse, kan du hente god inspiration i det nye magasin, som landets turistmyndigheder, netop har udgivet. Magasinet har fokus på bæredygtige oplevelser.

Magasinet, der kan hentes her, skal gøre det nemmere for turister at udforske Japan med respekt for landets fantastiske natur og biodiversitet. Fordelt på ti forskellige temaer præsenterer turistmyndighederne 50 forskellige bæredygtige oplevelser. Her er ideer til alt fra outdoor-oplevelser og varme kilder til madkultur og overnatning.

Om Japan

Japan ligger i det østlige Asien og består af 14.125 øer. Øgruppen har en aflang, kurvet form, der strækker sig 3.300 km. fra nord til syd. Japan havde i 2019 126,17 millioner indbyggere, svarende til 1,6% af hele verdens befolkning. Landet er omtrent samme størrelse som Tyskland; eller en lille smule mindre end den amerikanske stat Californien.

70 pct. af landet er dækket af bjerge og skove, og særligt på øen Honshu er der høje bjerge, med Mt. Fuji på 3.776 meter som det højeste.

Japans natur byder både på snedækkede Hokkaido i nord og subtropisk jungle og koralrev ved Okinawa i syd, mens der venter et utal af kulturoplevelser i byer som pulserende Tokyo og charmerende Kyoto.

Men få selv mere inspiration til Japan i det online magasin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.