Icelandair samler indenrigs- og udenrigsflyvninger under et brand

Icelandairs ruter. Strømligningen af det islandske flyselskabs rutenetværk inkluderer også flyforbindelser for danske rejsende.

Fra den 16. marts 2021 bliver Icelandair og Icelandair Groups indenrigsflyselskab Air Iceland Connect (AIC) samlet i ét stærkt netværk. 

Fra denne dato bliver virksomhederne samlet under Icelandairs brand. Alle Icelandairs produkter og tjenester bliver tilgængelige på både indenrigs- og internationale markeder på www.icelandair.com.  Icelandairs ruter er også meget interssante for danskere. Især dem, der gerne vil til USA.

Formålet med sammenlægningen er at sikre en bæredygtig fremtid for indenrigsflyvninger i Island og den vestlige del af den nordiske region. Samtidig med at virksomhedens drift styrkes og forenkles. Et stærkt brand, et forenklet bookingforløb og et samlet distributionssystem gør det muligt for Icelandair at fokusere på en forbedret og ensartet kundeoplevelse på tværs at hele rutenetværket.

Lokale destinationer i hele Island – Akureyri, Egilsstaðir, Ísafjörður og Vestmannaeyjar – og Grønland vil være synlige på Icelandairs hjemmeside i søgninger, billetter og forbindelser til rutenetværket i Europa og Nordamerika. Det gør det lettere end nogensinde før for internationale turister at opleve Island (når relevante rejse- og COVID-restriktioner er løftet).

Icelandairs ruter
Overblik over Icelandairs ruter i 2021. Foto: PR.

Efter sammenlægningen vil indenrigs- og regionalafgange operere under Icelandairs FI-flynumre, selvom virksomhederne opererer under forskellige flylicenser. I øjeblikket er sortimentet og tjenesterne på indenrigsflyvningerne ved at blive gennemgået. Senere på foråret bliver der introduceret nye produkter og tjenester. Værdibeviser, der er købt før sammenlægningen, vil ikke blive ændret. 

Bogi Nils Bogason, CEO, Icelandair fortæller:

“Sammenlægningen af Icelandair og Air Iceland Connect er et vigtigt skridt. Det vil bidrage til et stærkere og mere effektivt flyselskab og forbedre flytransporten på tværs af vores nationale og internationale rutenetværk.”

”Det er et kompliceret projekt, som vi tager trin for trin. Derfor lægger vi stor vægt på en tydelig kommunikation med kunderne og en åben dialog med hovedinteressenter i Island. Blandt andet om hvordan vi vil sikre udviklingen af indenrigsflyvninger samtidig med at vi tænker på betydningen og oplevelsen for vores kunder.”

”Når indenrigsflyvningerne bliver mere synlige i Icelandairs bookingsystem, håber vi på sigt, at vores kunder fra Europa og Nordamerika vil gøre brug af forbindelserne til de lokale destinationer på tværs af landet.”

Er man interesseret, kan man finde mere info om sammenlægningen på Icelandairs hjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.