Om os

Oplevelser i verden – verden rundt

Her er ingen rejseoplevelse for lille eller stor, og vi kender ikke ordet turistfælde. Vi vil hellere beskæftige os med gode oplevelser. Hvad enten det er i form af rejser, i bøger eller ved at lave mad.

Hvad skriver vi så om?

Vi skriver om alt fra hoteller til moteller. Vi skriver om gourmetrestauranter i storbyen og om det lille cafeteria langt ude på landet. Om kendte seværdigheder med masser af turister og lange køer og om steder, du måske ikke anede eksisterede. Vi skriver om feriecentre, boutiquehoteller, resorts og kroer. Vi skriver også om bøger. De kan sagtens handle om at rejse eller passe til en bestemt lokalitet. Men som regel er der tale om bøger, der er gode på ferien. Desuden har vi en række små artikler om ægyptologi. De handler om forskellige emner, der har med det gamle Ægypten at gøre. Det kan man også lade sig inspirere af. Vi håber også med tiden at kunne få samlet en masse sjove madopskrifter fra hele verden.

Vi læser også masser af pressemeddelelser og nyheder om rejser og destinationer og andet, der har med turisme at gøre, og hvis vi synes, det lyder spændende, så deler vi det. Vi deler det også gerne, hvis det har relevans her og nu.