Tre helt særlige hoteller i Portugal

Hoteller i Portugal. Vil man holde ferie et sted lidt ud over det sædvanlige, er der adskillige muligheder for den slags i Portugal. Her er info om tre unikke hoteller i landet.

Sublimt villahotel i naturskønne omgivelser

Omkring 60 km syd for Lissabon ligger Sublime Comporta, der har både værelser, suites og villaer. Hotellet ligger på et 17 hektar stort naturområde omgivet af pinje- og korktræer, sandduner og rismarker. For ikke at nævne de 60 km strande i nærheden. Her føles det som om, tiden står stille, og man kan nyde godt af både lokal mad og vin, mens roen sænker sig i krop og sjæl. Hotellet siger selv, at de vil minde gæsterne om “magien i at opleve mere – med mindre”.

Luksuriøst boutiquehotel i historisk palads

Er man mere til overdådig luksus, kan man 25 km nordvest for Lissabon checke ind på boutique-hotellet Tivoli Palacio de Seteais i UNESCO-byen Sintra. Det historiske, romantisk palads er indrettet med smukke tapeter og møbler, der leder tankerne tilbage til 1800-tallet. Servicen og faciliteterne er dog helt up to date.

Madkursus på luksushoteller i bjergene

Omkring 100 km nord for Lissabon finder man i bjergene to helt særlige hoteller for mad- og naturelskere: Emotional Hotel og The Nest, der ligger tæt på hinanden og har samme ejer. Her kan man selv være med til at tilberede aftenens menu, skabt af stedets kok, under kyndig supervision af køkkenpersonalet. Der er dog også mulighed for blot at bestille og læne sig tilbage – og lade køkkenpersonalet fremtrylle de smagfulde retter, der er skabt med bl.a. urter fra haven og med fokus på lokale produkter.

Emotional Hotel har 12 værelser samt indendørs termiske bade, mens The Nest har 8 dobbeltværelser og 3 lejligheder. Begge hoteller i Portugal har udendørs pool, hvorfra man kan nyde den naturskønne udsigt, ligesom der er mulighed for at booke yoga og massage. Hotellerne har lukket ned for denne sæson og åbner igen til april.

Læs om nogle af Portugals strande her.

NB. Billedet øverst er fra Porto, og har derfor ikke umiddelbart noget at gøre med det hoteller, vi skriver om her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.