Førsteplads til Hotel SKT. PETRI i København

Hotel SKT. PETRI i København har fået en fornem førsteplads. Hotel SKT. PETRI i København vinder CONDÉ NAST TRAVELER’S READERS’ CHOICE AWARD 2020 i Nordeuropa.

Førsteplads til Hotel SKT. PETRI over bedste hoteller i Nordeuropa. Condé Nast Traveller er verdens største rejsemagasin og kårer de bedste hoteller i verden. Hotel SKT. PETRI er kåret til Nordeuropas bedste hotel.

I dag annoncerede det anerkendte tidsskrift Condé Nast Traveler resultatet af deres årlige Readers’ Choice Award. SKT. PETRI er blevet kåret som det bedste hotel i kategorien ‘Nordeuropa’. SKT. PETRI er det eneste hotel i Danmark som ligger i toppen på den anerkendte liste og slår konkurrenter fra byer som Stockholm, Berlin og Amsterdam.

Hotel SKT. PETRI ligger midt i København i gåafstand til mange seværdigheder, shopping og restauranter. Foto: PR.

Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Award er en af de ældste og mest prestigefulde anerkendelser indenfor rejsebranchen. Den refereres ofte som “det bedste af det bedste i branchen”.

Mange læsere har stemt

Over 715.000 læsere verden over har givet deres stemme og det er samtidig rekord for antal svar nogensinde. Resultaterne af dette års afstemning, der blev udført ved starten af COVID-19-pandemien, viser en tro og et ønske om, at der skal rejses igen. SKT. PETRI er stolte over at have vundet kategorien som det bedste hotel i Nordeuropa.

At læserne af Condé Nast har kåret os til nummer 1 i Nordeuropa, i en tid hvor COVID-19-pandemien for alvor har hærger, er et bevis et bevis for, at selv i den værste krisetid for branchen formår SKT. PETRI alligevel at gøre sig positivt bemærket internationalt. I denne tid er det en kraftpræstation af rang,” udtrykker hoteldirektør Jesper Stubgaard.

Sikkerhed for ansatte og gæster er noget af det vigtigste på Hotel SKT. PETRI i København. Foto: PR.

Han fortsætter: “Det er trygt at bo på Hotel SKT. PETRI og for mig er sikkerheden for mine ansatte og vores gæster det vigtigste. Jeg kan helt sikkert anbefale, at komme og bo hos os og blive serviceret af de bedste medarbejdere i branchen, som har den største ære i, at hotellet igen i år er nået til tops af den mest anerkendte liste for de bedste hoteller i Nordeuropa”.

På listen af Nordeuropas bedste hotellet finder du også Hotel SKT. PETRIs søsterhoteller “At Six” i Stockholm, Sverige (nr. 9) og “Brosundet” i Ålesund, Norge (nr. 19).

Du finder en oversigt over alle vinderne af Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Award 2020 Nordeuropa her, ligesom de også hyldes i november udgaven af Condé Nast Traveler US og UK.

Hvis du er i København nogle dage, kunne det måske friste at besøge kunstmuseet Glyptoteket. Læs mere om det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.