Hotel Griffen, Rønne

Bornholm. Ja, det koster lidt mere at få et værelse med havudsigt, men de penge er mere end godt givet ud på Hotel Griffen i Rønne. Og så får du oven i udsigten også en altan, du kan nyde den fra.

Effektiv og venlig service

Den store recepetion på Hotel Griffen er stedet, hvorfra alt udgår. Udover behagelige sofaer og fjernsyn i den ene ende, er der adgang til den store restaurant, den lidt mindre restaurant (Victoria), elevator og trapper til værelserne, baren og den flotte veranda med den skønneste udsigt over Østersøen. Personalet i både reception, bar og restaurant er effektive og meget venlige, og der var sådan set ikke noget ønske vi havde, som de ikke kunne opfylde.

Flotte værelser

Værelserne på Hotel Griffen – i hvert fald dem vi boede på – er rummelige og pænt indrettede. Måske er de for relativt nylig blevet renoverede, måske er de bare holdt ordentligt ved lige. Det bedste ved værelset er dog altanen og havudsigten. Selvom der ligger en forholdsvis trafikeret hovedvej lige neden for hotellet, kunne vi sove med altandøren på klem og nyde lyden og duften af havet.

Billedet er taget fra hotellets hjemmeside.
Værelse med havudsigt og altan. Det kan absolut anbefales!

Central beliggenhed

Ved tidligere besøg i Rønne har vi boet inde mit i byen (og det har også været dejligt). Hotel Griffen ligger i ikke nær så centralt i byen, men det tager under 10 minutter at spadsere til torvet og endnu kortere tid at spadsere til en fin sandstrand.

Lækker restaurant

Vi spiste middag på hotellets Restaurant Victoria den første aften, vi var på Bornholm. Dels fordi vi ikke lige orkede at skulle ud at finde et andet sted, dels fordi restauranten lokkede med det nye nordiske køkken. Vi blev ikke skuffede over den beslutning. Maden var skøn og veltilberedt og med tilpas ventetid mellem retterne. Ikke for kort, ikke for lang. Og så var betjeningen uovertruffen høflig og venlig.

Lækker sommerret på Restaurant Victoria.

Det er ikke billigt at bo på Hotel Griffen eller spise på Restaurant Victoria. Du kan sagtens bo langt billigere i Rønne. Men vi syntes, at vi fik rigtig god valuta for pengene, og vi glæder os til at komme igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.