Fjordgaarden: Nyt luksuriøst kurbadstilbud på den jyske vestkyst

Hotel Fjordgaarden er et historisk hotel ved Ringkøbing. Nu snart med kurbad. Det fremgår af en pressemeddelelse fra den 28. juli 2020. Den 27. august er der officiel åbning af det nye kurbad på det historiske Hotel Fjordgaarden ved Ringkøbing. Det rummer blandt andet en tagpool og en stor kurbadshave.

Fjordgaarden er ét ud af blot 16 kurbadshoteller på tværs af hele Danmark, Sverige og Nordtyskland. Det ligger blot få hundrede meter fra den nye oplevelsesarena Naturkraft og det brusende Vesterhav.

Fjordgaarden er et nyt, attraktivt kurbadstilbud til alle, der – med stedets eget udtryk – ønsker en velfortjent dosis ro midt i hverdagens vildskab.

Med sin placering i eksklusive omgivelser på den jyske vestkyst nær Ringkøbing er Fjordgaarden et stille og roligt sted. Her kan man slappe af, alt imens den vilde natur udenfor forstærker stilheden indenfor.

Kurbadet er en integreret del af hotellet.

Efter en ’soft opening’ i juni er Fjordgaarden nu klar til den officielle åbning af kurbadet, som finder sted den 27. august.

Tagpool, fire sauaner, stor kurbadshave – og egen restaurant

Alle er naturligvis velkomne på Fjordgaarden. Kurbadet egner sig særligt godt som omdrejningspunkt for venindeture og romantiske ophold.

”Fjordgaardens kurbad er skabt for at kunne give de besøgende nærværende og intense øjeblikke af ro. Vi skaber rammerne til at trække stikket fra det fortravlede liv. Hos os er der ingen støj – kun ro, meget nærvær og masser af tid til dig selv,” forklarer direktør Brian Madsen.

Foto (c) Hotel Fjordgaarden.

Selve kurbadet rummer blandt andet en tagpool, fire saunaer og en stor kurbadshave. Fjordgaarden har desuden sin egen restaurant, som leverer udsøgte gastronomiske oplevelser. Så vidt muligt sammensat af lokale, økologiske råvarer.

Både restauranten og kurbadet opererer bæredygtigt, blandt andet gennem den konkrete drift – såvel som gennem begrænsning af madspild og anvendelse af 100% veganske skønhedsprodukter.

Fjordgaarden ligger desuden i gåafstand til Naturkraft, den nyåbnede attraktion, som iscenesætter naturkræfterne på en måde, der både underholder de besøgende og gør dem klogere på naturen og menneskets indflydelse på den.

Tilsammen udgør Fjordgaarden og Naturkraft således en enestående mulighed for at lade sin tur til vestkysten rumme andet og mere end blot den storslåede vesterhavsnatur i sig selv.

Mere info her. Hotellet ligger ved Ringkøbing, og det er også der, kriminalbetjent Rebekka Holm kommer fra. Den første roman – En torn i øjet – i serien af Julie Hastrup foregår blandt andet i Ringkøbing. Læs mere om den her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.