Moderne art deco møder unik historie på det nyrenoverede Hotel Astoria

Hotel Astoria København. På det nyrenoverede Hotel Astoria i København byder hotellets nye koncept på en kombination af unik historie og moderne art deco. Det skriver hotellet i en pressemeddelelse.

Hotel Astoria København er tegnet af den kendte arkitekt Ole Falkentorp og åbnede for første gang i 1935. Nu har hotellet efter en samlet renovering udviklet et koncept, hvor historiske elementer kombineres med moderne art deco-stil. Her er der sørget for originale detaljer, der gennemsyrer bygningens sjæl og personlighed, mens hotellets moderne præg og faciliteter skal appellere til bevidste rejsende. Denne helhed giver hotellet et klart og unikt koncept, der vil appellere til en bred kundegruppe.

”Vi ville skabe et koncept for både dem, der ønsker at bo på et moderne og opdateret hotel, men også for dem, der ønsker et hotel med historie, sjæl og personlighed. Med både et unikt historisk designkoncept og en central beliggenhed på Vesterbro tæt på togstation, bymidte og attraktioner ser vi, at hotellet vil tiltrække både forretningsrejsende, familier, par og weekendturister”. Det siger Kristine Ravnevand, hotelchef Hotel Astoria.

Mange historiske detaljer

Hotellets historiske detaljer er mange. Det første man støder på er de smukke originale svingdøre, der stadig står tilbage ved hovedindgangen. Et af hotellets superior-værelser er omhyggeligt bevaret med detaljer og originale møbler. Og hotellets morgenmad serveres på service, som også har været med siden starten. Hotellet, der ligger i en storslået bygning, har udsigt over Vesterbrogade og er beregnet til at ligne et damplokomotiv. Det er noget, der udtrykker fascinationen for teknologien i 1930’erne.

Hotellet tilbyder 94 stilfuldt indrettede værelser, alle med store vinduer og et par endda med balkon. I den indbydende bar og lounge mødes hotellets gæster og københavnere over en cocktail eller en kop kaffe. Her kan de opleve hotellets elegante og spændende atmosfære. Med sin centrale beliggenhed tæt på indkøb, restauranter, seværdigheder og transportmuligheder er Hotel Astoria et godt udgangspunkt for alle, der ønsker enestående overnatning på den bedste adresse.

Læs mere om hotellet her.

Skal du se mere af Vesterbro, så tjek vores omtale af bydelen her. Glyptoteket ligger også lige i nærheden. Det har vi skrevet om her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.