Glacier National Park

Glacier National Park ligger i staten Montana. Om vinteren er det meste af parken dækket af sne. Drømmer du om hyggelig, hvid jul med ild i pejsen, kanekørsel og andre vinterlige aktiviteter, er Glacier National Park og byerne omkring oplagt at besøge.

Ikke overrendt af turister

Glacier National Park er ikke er så besøgt om vinteren. Det hænger blandt andet sammen med, at nogle af vejene i parken er lukkede på grund af sne. Men det betyder på ingen måde, at alt er lukket. Her er ikke overrendt af turister, men der kommer alligevel en del for at stå på ski i området. Hotellerne er åbne, og i byerne omkring nationalparken er der masser af julede aktiviteter i hele julemåneden. Og så sætter sne, lysende julepynt og kaneture virkelig blus under julestemningen.

Et par dage i Glacier National Park

Områdets turistkontor har gode forslag til, hvordan en eller flere dage i området kan foregå, og på hjemmesiden kan du læse mere om nationalparkens tilbud og forslag året rundt. Det er ikke kun skientusiaster, der rejser dertil om vinteren, men det er ikke til at komme uden om, at skiløb er det store vintertrækplaster. Ved Whitefish Mountain Resort er der intet mindre end 105 markerede løjper i alle sværhedsgrader og stort set 100% garanti for sne allerede fra midt i november. Sæsonen begynder i starten af december.

Hidden Moose Lodge

Superhyggelige Hidden Moose Lodge er et skønt udgangspunkt for juleferien i Glacier National Park. Lodgen er opført af træ og ligger omgivet af høje graner og masser af sne. Værelserne er forskellige og har forskellig størrelse, og der er privat pejs i suiten. Er man ikke så heldig at bo der, er der også fællespejs med knitrende kaminild. Hidden Moose Lodge er berømte for deres meget solide morgenmad, der nærmest kan holde folk kørende en hel dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.